Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Frederiksberg her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Frederiksberg lige her.

Bor du i Frederiksberg og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Frederiksberg. Kender du ikke nogen psykolog i Frederiksberg, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Frederiksberg, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Frederiksberg?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Frederiksberg. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Frederiksberg

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Frederiksberg?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Frederiksberg? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Frederiksberg?

Ventetiden på en psykolog i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Frederiksberg

Det er praktisk at vælge en psykolog i Frederiksberg, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Frederiksberg. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Frederiksberg, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Frederiksberg og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Frederiksberg og Frederiksberg kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 165 psykologer i Frederiksberg. Find en psykolog eller behandler i Frederiksberg og omegn herunder. I hele Frederiksberg kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Allan Shapiro psykolog
Ingemannsvej 20, 1964 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ankerbohus Psykologisk Klinik v/Stephan Lang Jørgensen
Kong Georgs Vej 94, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anna Stelvig Psykologisk rådgivning
Kongensvej 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Annette Whimster Psykoterapi
Sankt Knuds Vej 36, 1903 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Balance Psykoterapi v/Hannah Georg Jensen
Vodroffsvej 61, 1900 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Celia Kaznelson - Psykoterapeut
Dr. Abildgaards Alle 6, 1955 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 22. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cranil Psykologi
Borups Alle 152, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ditte Shapiro ph.d. psykolog
Ingemannsvej 20, 1964 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 28. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ea Lethin Vedel Psykoterapi
Danasvej 4, 1910 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EMDR-psykologen
C.F. Richs Vej 57, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog Christian Kragh Pedersen
Prinsesse Maries Alle 14, 1908 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog Mette Kjærgaard Svendsen /v Mette Kjærgaard Svendsen
Carl Plougs Vej 6, 1913 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 20. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familiepsykologi.dk
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frahm Erhvervspsykologi
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Integral Psykoterapi v/Aida Steffensen
Dronning Olgas Vej 41, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 11. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KAHLKE Erhvervspsykolog cand.pæd.psych.aut V/Edith Kahlke
Dronning Olgas Vej 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karin Kell Erhvervspsykologi ApS
Bernhard Bangs Alle 24, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Katja Lenz Psykoterapi
Frederiksvej 25, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KH KNUD HJULMAND PSYKOLOGISK KONSULTATION
Broderskabsvej 15, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kognitiv Psykolog Frederiksberg v/Lone Vesterager
Rosenørns Alle 68, 1970 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 19. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kroppens Psykologi
Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lang Psykologtjeneste
Godthåbsvænget 10, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. oktober 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lildholdt Consulting v/Psykolog Lise Myhre Lildholdt
Tesdorpfsvej 58, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
lillestoreliv/psykoterapi
Nordre Fasanvej 154, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 30. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malene Stoltze/ Psykologisk Praksis
Sankt Knuds Vej 36, 1903 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maria Klinke Erhvervspsykologi
Lykkesholms Allé 24, 1902 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 29. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mette Baden Psykoterapi
Segelckesvej 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MH Psykolog Praksis
Sankt Knuds Vej 10, 1903 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Min psykoterapeutiske klinik
Worsaaesvej 24, 1972 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykologisk Klinik
Engtoftevej 3, 1816 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pårørendepsykolog Mia Forsling
Borups Alle 129, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pernilles krops- og psykoterapi
Hauchsvej 16, 1825 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Pink Praxis ved psykolog Nanna Wibholm
Holger Danskes Vej 21, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Allan Blaabjerg
Falkoner Alle 63, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Amanda Ark Søndergaard
Rathsacksvej 4, 1862 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anemarie Skakon
Thorvaldsensvej 3, 1871 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Angela Tawadrous
Roskildevej 53, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 21. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anja Christensen
J.M.Thieles Vej 1, 1961 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anja Ida Hansen
Sankt Knuds Vej 10, 1903 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 02. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ann-Sofie Høyer
Ahornskellet 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Christina Larsen
Ærøvej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Thingbak
Howitzvej 37, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne-Marie Raaberg
Frederiksvej 33, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne-Mette Holt
Normasvej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Annemarie Damkjer
Thorvaldsensvej 27, 1871 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Astrid Busck
Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Astrid Sofia Olaussen
Rådmand Steins Alle 29, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bente Henriksen
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christel Arpe-Møller
Philip Schous Vej 32, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Edwin Horstman
Marguerite Vibys Plads 10, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eva Marie Egsmose
P. Andersens Vej 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Flemming Petersen
Sindshvilevej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanin Salem
Frederiksberg Bredegade 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Ellegaard
Dr. Priemes Vej 6, 1854 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hope Cedercrantz
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Iben Waagepetersen
Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 07. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida Hanneborg
Bülowsvej 32, 1870 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Julie Bek
Hollændervej 22, 1855 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Julie Hee Olsen
Bogøvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Julie Husted
Lykkesholms Allé 3, 1902 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karina Holm Nielsen
Sankt Knuds Vej 36, 1903 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karoline Karnøe
Nordre Fasanvej 42, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Gaardbo Hede
Moltkesvej 63, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Skov
Rosenørns Alle 48, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Wium Krogh
Frederiksberg Alle 28, 1820 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 27. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Wilkins
Falkoner Alle 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kim Bonnesen
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog klinik Mette Hedegaard
Dronning Olgas Vej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Laura Ree
Bentzonsvej 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Skinnebach
Madvigs Alle 8, 1829 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
psykolog Lise-Mette Holton
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lotte Ahrensbach
Adilsvej 10, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mai Agerbæk-Larsen
H.V. Nyholms Vej 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Majken Rosenberg
Falstersvej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malene Hollmann ApS
Forhåbningsholms Alle 37, 1904 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Malene Kaae
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malene Suneson
Gammel Kongevej 113, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Krøl
Holger Danskes Vej 108, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Touloupova
Bentzonsvej 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Falck Hansen
Helenevej 1, 1873 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 25. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Marie Østergaard
Howitzvej 61, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Mette Bøgh-Sørensen
Uraniavej 2, 1878 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 11. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Chili Brill
Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Nørgaard
Magnoliavej 11, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michael Morin Nissen
Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michael Schiøth
Svanholmsvej 8, 1905 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Schultz Hansen
Hostrups Have 36, 1954 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Olivia Kretzschmar
Bentzonsvej 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Ianev
Sankt Knuds Vej 36, 1903 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Portz
Lykkesholms Allé 9, 1902 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 21. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog praksis "Egelind" v/S. Egelind Maagensen
Nyelandsvej 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rebekka Tangstad
Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 26. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Cornelia Moeskær
Hoffmeyersvej 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Robert Jonasen
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sabine Friis
Maglekildevej 1, 1853 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 26. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sarah Sophie Hansen
Frederik VI's Alle 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 22. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Shereen Horami
Poul Møllers Vej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Shirin Azour
Langelandsvej 20, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Lindberg Mortensen
Forhåbningsholms Alle 12, 1904 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sofie Balloli
Bille Brahes Vej 11, 1963 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Soheyla Elvertorp
Allegade 29, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Solveig Roepstorff
Prinsesse Maries Alle 14, 1908 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 21. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sophie Yung
Dronning Olgas Vej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Kristensen
Guldborgvej 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Vesterby
Henrik Ibsens Vej 18, 1813 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 27. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sune Bo
Pile Alle 35, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 12. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Thit Jensen
Bernhard Bangs Alle 20, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Thomas Voigt
H. Schneekloths Vej 9, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Torkild Fogh Vindelev
Kong Georgs Vej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Trine Askov
Vodroffsvej 7, 1900 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 23. august 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Ulla M.G. Kunøe
Grundtvigsvej 8, 1864 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 05. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Camilla Roos
Falkoner Alle 50, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Mozhdeh Ghasemiyani
Dr. Abildgaards Alle 10, 1955 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vivi Bach
Lykkesholms Allé 32, 1902 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Zarah Vedel Høst
Borups Alle 129, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 13. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGCOMPAGNIET ApS
H.C. Ørsteds Vej 10, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 6
Startdato: 28. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologerne Johansen & Kristoffersen I/S
Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 9
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologerne påFrederiksberg/ Sinnerup & Hedegaard I/S
Dronning Olgas Vej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 27. april 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologhuset Søndergaard
Vodroffsvej 7, 1900 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 13. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Spiren
Martensens Alle 10, 1828 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/ Malene Lyng
Dr. Priemes Vej 2, 1854 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Helge Kolodziej
Alhambravej 1, 1826 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Miriam Iben Sandbeck
Gammel Kongevej 113, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Winnie Jeeg Kühnell
Godthåbsvej 168, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis Frederiksberg v/ Helle Kingo Hansen
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis og Parterapi
N.J. Fjords Alle 8, 1957 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v. Rolf Madsen
Nyelandsvej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis v/ Susanne Scherff
Falkoner Alle 63, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis v/A.Jacobsen
Lykkesholms Allé 5, 1902 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis v/Grethe Lohmann Jayatissa
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 08. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK RÅDGIVN OG BEH/PALLE STELVIG
Falkoner Alle 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK RÅDGIVNING HELLE HØIBY
Marielystvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK RÅDGIVNING OG BEHAND LING V/LOTTE VEGGER
Prinsesse Maries Alle 14, 1908 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Hanne Lindhardt
Marielystvej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Jette Bach Sørensen
Marielystvej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik v/Klinte Jepsen-Norrbohm
Wilkensvej 31, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Magnus Biilmann
Pile Alle 37, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis v/Sadia Khan- cand. psych. Aut. psykolog
Holger Danskes Vej 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Wendolyn Elias
Peter Bangs Vej 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksissen v/Trine Johnsen
Gammel Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologvirksomhed Dorte Larsen
Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 20. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Christian Breunig
Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Christina Boye
Prinsesse Maries Alle 1, 1908 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Christina Johansen
Rolfsvej 31, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Dorte Kristiansen
Forchhammersvej 27, 1920 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Ellen Skipper
Sveasvej 7, 1917 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Iben Würth
Thorvaldsensvej 3, 1871 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 20. december 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Marina Kristine Aabo
Dalgas Boulevard 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Mia Káradóttir
Mariendalsvej 48, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Therese Walseth
Haveselskabetsvej 1, 1823 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Tilde Farver
Peter Bangs Vej 88, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut, Pernille D Sklander
Sprogøvej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk klinik ved Katrine Fogsgaard
Sankt Knuds Vej 36, 1903 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 07. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi og Foredrag v/Annlise Linn Larsen
Solbjergvej 30, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v. Anneli Olsen
Søndre Fasanvej 80, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 05. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/ Mia Bossing
H.C. Ørsteds Vej 11, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Shahabi Psykologpraksis
Bentzonsvej 35, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 27. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykologpraksis Tinna Wisborg Bach
Falkoner Alle 63, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 06. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stelvig psykologisk udvikling ApS
Falkoner Alle 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 06. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stresspsykolog-mette
Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svana, Psykolog med speciale i adfærdsanalyse
Duevej 10, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tina Kirstine Leen Louv Psykologpraksis
Danasvej 29, 1910 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TROJKA PSYKOLOGISK VIRKSOMHED V/METTE BENDIXEN
Bentzonsvej 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UNIK PSYKOTERAPI v/. Henriette Pedersen
N.J. Fjords Alle 11, 1957 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vibeke Husum Psykoterapi
Åboulevard 47, 1960 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!