Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Alken her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Alken lige her.

Bor du i Alken og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Alken. Kender du ikke nogen psykolog i Alken, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Alken, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Alken?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Alken. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Alken eller Skanderborg kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Alken

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Alken?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Alken? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Alken?

Ventetiden på en psykolog i Alken eller Skanderborg kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Alken

Det er praktisk at vælge en psykolog i Alken, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Alken. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Alken, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Alken og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Alken og Skanderborg kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Alken eller Skanderborg kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 79 psykologer i Alken. Find en psykolog eller behandler i Alken og omegn herunder. I hele Skanderborg kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Anne Gitz-Johansen,Psykologpraksis
Nørregade 26, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret psykolog Sisse Bune
Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 26. april 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Birgitte Krog Psykoterapi
Rypevej 9, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 27. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bro Psykologpraksis
Alkenvej 63, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Christina Ellegaard Psykoterapi
Skæphøj 14, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 10. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
COR Psykologisk Praxis
Klostermøllevej 44, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dorthe Damkjær - Psykoterapi
Rådhusgården 10, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elsebeth Mørup psykolog praksis
Oddervej 118, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gro ro v. Psykolog Lena Lippke
Alhøjvej 2, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lykke Beck - Psykoterapeut MPF
Adelgade 102, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 15. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Privatpraktiserende psykolog
Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoligisk Klinik Brørup vPer Ankjær
Munkhøjvej 3, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Bräuner
Egholmsvej 20, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 24. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Novak
Brunhøjvej 8, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne-Louise Agerskov Lodahl
Rosenvænget 133, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Annette Walsted
Himmelbjergvej 11, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog ASoendergaard ApS
Østergårds Alle 136, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 13. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Bende Riis
Fæstibakke 7, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Berit Munk
Kamillevej 2, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 30. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bodil Kjær Nielsen
Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Jin
Eskebæk 5, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 13. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Carina Barslev
Brunhøjvej 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Brandt
Kongefolden 36, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 16. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christian Toft
Vædebrovej 4, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 14. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Elton Theander
Brunhøjvej 2, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gitte Westphael
Højgårdsvej 14, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 04. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gregor Forte
Tulstrupvej 104, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 02. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helge Lassen
Søvej 1, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ingeborg Farver
Halrisvej 10, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 03. april 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jan Børlum
Frodesvej 20, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Marie Fink
Brunhøjvej 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Werge Kassner
Højgårdsvej 8, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 15. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kira Kjærgaard
Banegårdsvej 9, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 12. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristian Kastorp
Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 21. september 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Kristian la Cour Andersen
Skovvænget 8, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 04. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Gebauer
Ydingvej 98, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbet Hartwell
Brunhøjvej 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbet Søndergaard
Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbeth Kramhøft
Søvejen 25, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 10. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liv Brøgger
Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Skriver Jønsson
Kongefolden 119, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog M. Dalgaard
Vessøvej 15, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mai Møller Buus
Stjærvej 19, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 05. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maiken Damborg
Haardalen 31, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathilde Ørtoft Hansen
Banegårdsvej 9, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 19. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Lund Jensen
Adslev Skovvej 2, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Marie Friis-Nielsen
Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Ibsen
Nørregårds Alle 124, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 09. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog og konsulent Lone Adamsen
Emborgvej 82, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Oxlund
Galgebjergvej 3, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 13. november 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Praksis - for børn og unge
Rugaardsvej 5, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG PRAKSIS BIRGITTE PEDERSEN
Skovvænget 9, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG PRAKSIS EDITH BOOTSMAN
Ringvej 20, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sarah Nielsen
Haardalen 57, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 11. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Steffen Meinhardt
Rugvej 13, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 04. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Venø Hermansen
Alhøjvej 2, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tine Ditlev
Godthåbsvej 17, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 15. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tine Willads Rasmussen
Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vicki Lind Kølbæk
Nydamsvej 1, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 10. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne Fristed
Pilbrodalen 24, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 14. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne Skanderborg v/Hannah von Monrath
Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Hørning ApS
Nydamsvej 1, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologklinik Jannie Kildested/Center for hypnoterapi
Holmekollen 1, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinikken ved Søen v/Yvonne Knudsen Norsahl
Sølystvej 27, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Cathrine Nørredam
Brunhøjvej 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 25. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut/konsulent Madsen v/Kim Skelmose Madsen
Skovsbjergvej 18, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk Praksis v/Birgitte Amtrup
Klostervej 94, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi Midtjylland
Voldbyvej 14, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v. Christina Kristensen
Skjørringvej 25, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 26. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykoterapi v/Hanne Elmose Iversen
Egevej 21, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Jane Ellegaard
Skovridervænget 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Louise Tode
Adelgade 126, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Reach Psykologer ApS
Skovstedvej 8, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 30. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ry psykologer ApS
V Stendersvej 3, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 11. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skanderborg Psykoterapi
Godthåbsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Rikke Palm ApS
Damgårdsvej 24, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 11. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SPORTSPSYKOLOGISK INSTITUT ApS
Galgebakken 13, 8680 Ry
Ansatte: 1
Startdato: 15. november 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sundhedspsykologisk Praxis
Klostermøllevej 44, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zachopsykoterapi
Lundhøjvej 12, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps