Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Gadstrup her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Gadstrup lige her.

Bor du i Gadstrup og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Gadstrup. Kender du ikke nogen psykolog i Gadstrup, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Gadstrup, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Gadstrup?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Gadstrup. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Gadstrup eller Roskilde kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Gadstrup

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Gadstrup?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Gadstrup? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Gadstrup?

Ventetiden på en psykolog i Gadstrup eller Roskilde kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Gadstrup

Det er praktisk at vælge en psykolog i Gadstrup, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Gadstrup. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Gadstrup, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Gadstrup og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Gadstrup og Roskilde kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Gadstrup eller Roskilde kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 93 psykologer i Gadstrup. Find en psykolog eller behandler i Gadstrup og omegn herunder. I hele Roskilde kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Anja Frydshou psykologpraksis
Algade 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Niels Bagge
Ringstedgade 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Balance og Psyke I/S
Dalengen 8, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Interessentskab
behandling-psykolog.dk
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 26. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bente Mørch, Psykologisk Praksis
Algade 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BirgitteJespersenspsykologpraksis
Vindingevej 35, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børnepsykologisk klinik v/Kristina Hedemann
Algade 28, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 31. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Christoffer Zeuthens Psykologvirksomhed
Låddenhøj 59, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 07. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
COOL KIDS Børne- og Ungdomspsykologisk Klinik
Hersegade 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 11
Startdato: 08. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CR Psykoterapi
Holbækvej 248, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ID Psykoterapi v Pia Troels
Højager 11, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 26. november 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Jungiansk Psykoterapi
Kongebakken 52, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jytte Nøhr Psykologpraksis v/Jytte Birgitte Nøhr
Søtoften 4, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 02. december 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kkgpsykoterapi
Møllevej 21, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Krop & Psyke v. Mette Schubell
Hersegade 7, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 18. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Margrethehaabspsykologen v/Inge Østergård Hansen
Margrethehåbsvej 73, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MMS Psykologpraksis
Strandagervej 3, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykologisk Rådgivning Sjælland
Hersegade 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Per Morthorst Psykologisk Praksis v/Per Reuter Morthorst
Flådevej 3, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Privat Psykolog Praksis
Frederiksborgvej 17, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 17. september 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Annette Lund-Hansen
Ibsgården 28, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG ANN JEANETTE WEITLING
Algade 71, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Arendse Stensgaard
Kong Valdemars Vej 2, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caroline van Bronswijk
Vænget 5, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Catarina Carlsen
Algade 28, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 11. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Skougaard
Kattinge Bygade 3, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 11. november 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Charlotte Igel
Algade 44, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Iben Bergenholtz
Maglekildevej 5, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 09. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emilie Theil Nielsen
Sankt Ols Gade 12, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 27. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Flemming Lerche Olsen
Egernvænget 43, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gildberg/v. Lone Gildberg
Hyrdehøj Stræde 13, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Grete Binger
Frederiksborgvej 55, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Ytting
Dyssevej 33, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 27. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog hos dig
Egegårdsparken 61, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jette Elisabeth Pedersen
Munksøgård 99, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Karen Mackenzie
Elisagårdsvej 16, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karin Bagge
Rævehøjen 5, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katharina Will
Langvad Mølle Vej 3, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 28. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristina Ford
Sankt Peders Stræde 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 07. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lone Hygum
Ternevej 45, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Jacobi
Eget Bo 9, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Joensen- Væren & Vækst
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Gunneskov
Rønne Alle 17, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathias Andersen
Sankt Peders Stræde 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mickey T. Kongerslev v/Mickey Toftkjær Kongerslev
Vibevej 24, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 12. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nanna Scherfig Straarup
Tønsbergvej 172, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Neringa Aasdal
Mellemtoften 7, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Mouritzen
Sankt Ols Gade 22, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis v/ Pia Byrgiel
Algade 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 03. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG PRAKSIS, ANNEGRETHE SEVERINSEN ApS
Brovej 19, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Sara Bork
Vestre Kirkevej 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Mærkedahl
Københavnsvej 69, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Solvejg Grøn
Byvolden 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Steen NIelsen
Gadstrupparken 16, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Stine Malling Thorsen
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Kronberg
Nakskovvej 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG TOVE MEJDAHL
Gulddyssevej 3, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tove Winther Kvist
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG VIBEKE MØLLER
Krogager 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Winnie Bagge
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologAid ApS
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 14. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologen i Roskilde v/ Cand. psyk. aut. Henriette Clausager Marquardsen
Algade 44, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologgruppen Roskilde
Sankt Ols Gade 12, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Birkholm
Hersegade 7, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Vero
Elisagårdsvej 16, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 14. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Behandling v/Marlene Buch Pedersen
Valhalvej 54, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik ApS
Himmelevvej 1, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 23. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk Klinik Karin Rasmussen
Nanortalikvej 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Christine Rasmussen
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Damaris Hansen
Algade 44, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Peter Engelbrecht Nielsen
Sankt Ols Gade 12, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Sanne Emilie Skov
Københavnsvej 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis InMind ApS
Algade 33, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 23. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk praksis v/Lone Siemen, cand. psych. aut.
Algade 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning og Terapi v/Jeanette Beierholm
Algade 28, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning/Behandling v/Bente Hansen
Kildehusvej 38, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik Roskilde v/Anita Kargaard
Frederiksborgvej 38, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik v. Lotte Dragsted
Tønsbergvej 114, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 23. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologklinikken Sund Livsstil v/Margit Whitta
Joensuuvej 2, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Ellis Baastrup
Algade 71, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/ Emma Beck
Havnevej 1, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 29. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Pernille Holt Larsen
Boserupvej 201, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Carsten Madsen
Frederiksborgvej 17, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Charlotte Jepsen
Gevninge Kirkestræde 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 08. december 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Lina Harding
Jernbanegade 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Lisa Thygesen
Toppen 143, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Mona Christensen
Stærkendevej 144, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi Roskilde
Toldbodgade 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Ulla Evald Drabæk
Ringstedgade 76, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stauning Neuropsykologi
Strandparken 57, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Supervision og Psykoterapi v/Stine Eg
Knolden 109, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. august 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VB Psykolog v/Vibeke Bastide
Gøgevej 18, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VISKUM Psykolog
Algade 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps