Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i København her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i København lige her.

Bor du i København og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i København. Kender du ikke nogen psykolog i København, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i København, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i København?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i København. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i København eller Københavns kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i København

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i København?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i København? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i København?

Ventetiden på en psykolog i København eller Københavns kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i København

Det er praktisk at vælge en psykolog i København, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i København. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i København, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i København og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i København og Københavns kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i København eller Københavns kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 529 psykologer i København. Find en psykolog eller behandler i København og omegn herunder. I hele Københavns kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Amager psykoterapeut v. Lars Bihl
Tyrolsgade 13, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
amagerpsykolog.dk v/Paul de Visme
Lergravsvej 57, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ane Fensteen Psykoterapi og Formidling
Asminderødgade 19, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 24. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
anholmogco psykologer
Rosenborggade 1, 1130 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANN JEPPESEN PSYKOLOGISK RÅDGIVNING
Fiskedamsgade 24, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 22. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Annette Steensen Psykolog
Nordbanegade 20, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Apis psykologi
Slagelsegade 1, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Arbejdspsykologisk Konsultation
Tagensvej 252, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Atelier Livskunst v/ Psykolog Tine Meyer Thomsen
Egilsgade 56, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aut. Psykolog Gunvor Schlichtkrull
Robert Jacobsens Vej 10, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Jeanett Taxbo
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret psykolog Karen Aage
Scherfigsvej 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Kim Borreby
Islands Brygge 23, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret psykolog Maria Galsgaard
Fredensborggade 1, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Rie Marina Møller
Strandvejen 10, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AVi - Center for psykisk sundhed og forebyggelse
Møllegade 20, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Balling Psykoterapi
Østerbrogade 142, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Bellahøj Psykolog
Efterslægtsvej 10, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Blom Søefeldt - Erhvervspsykologisk rådgivning
August Bournonvilles Passage 1, 1055 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børnepsykolog Bergstrøm
Johan Kellers Vej 38, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 07. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
brugdinpsykolog
Dagøgade 10, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 03. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bryggens Psykoterapi v/Mette Lind Nielsen
Egilsgade 26, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CAND.PSYK. PSYKOTERAPEUT KATRINE FRIIS
Øster Farimagsgade 91, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Center for Klinisk Psykoanalyse I/S
Trondhjemsgade 13, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Interessentskab
Center for Kompleks PTSD og Psykologi
Studsgaardsgade 56, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Center for Positiv Psykologi
Artillerivej 156, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CEPAR - CENTER FOR PSYKO-SOCIALT ARBEJDE FOR FLYGTNINGE
Ved Stranden 18, 1061 København K
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 1989,
Virksomhedsform: Fonde og andre selvejende institutioner
Christina Sommer - Psykologisk og Pædagogisk Rådgivning
Odensegade 12, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Daniel Steen Psykoterapi
Hans Tavsens Gade 1, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dansk Erhvervspsykologi A/S
Fanøgade 15, 2100 København Ø
Ansatte: 15
Startdato: 28. august 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse v/ Kirsten og Hans Henrik Kleinert
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Interessentskab
Den Holistiske Psykolog
Grønjordskollegiet 3, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dorthe Chemnitz Psykolog
Århusgade 29, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 26. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog Lene Kattenhøj
Nøjsomhedsvej 7, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erhvervspsykolog Mejse Hasle
Nørrebrogade 5, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erhvervspsykolog Solveig Gjerding
Laksegade 12, 1063 København K
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog v/Anne Karin Smidt
Danstrupvej 9, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
erhvervspsykologer.com
Rudolph Berghs Gade 44, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Espander Psykologi
Jens Otto Krags Gade 13, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eva Spang-Hanssen Psykoterapeut
Helgesensgade 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 22. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gymnasiepsykologen
Svanevænget 4, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haislund Psykoterapi ApS
Amagertorv 14, 1160 København K
Ansatte: 3
Startdato: 23. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hele dig - Psykoterapi
Schleppegrellsgade 10, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 21. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Henrik Hass Psykoterapi & Supervision
Horsensgade 18, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hvenegaard Psykologisk Praksis
Holbergsgade 24, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 26. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Iben Gwen Tollan, Autoriseret Psykolog
Jagtvej 29, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Interessentskabet Psykoterapeuterne Kroghsgade 1, 1.tv
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
Ipsyk
Ørnevej 29, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JT PSYKOLOGISK KONSULTATION ApS
Strandvejen 61, 2100 København Ø
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jung Psykoterapi
Havnegade 49, 1058 København K
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jungevalls Psykoterapi
Kirsten Kimers Vej 20, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K-psykologisk Enhed v/Kim Meng Gladov
Ringkøbinggade 13, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 25. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kalla Sólfjell Psykoterapi
Messinavej 4, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kempinski Psykoterapi
Helgesensgade 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KIRSTEN BJERREGAARD KRISTIANSEN PSYKOLOG KLINIK
Peder Skrams Gade 1, 1054 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klich psykolog praksis
Lyngbyvej 19, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 16. april 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Klinik for Psykoanalytisk Praksis I/S
Trondhjemsgade 13, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Interessentskab
Klinik for Psykoterapi, Kropsterapi og Sexologi / v. Lotte Eskesen
Meinungsgade 28, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kognitiv Positiv Psykologklinik
Lemberggade 15, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kognitiv Psykoterapi v/ Sebastian Swane
Amager Strandvej 114, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krop Psyke Refleksion
Ringstedgade 8, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lea Carlsen - Psykoterapi
Classensgade 10, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 19. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Levente Juhász Psykolog
Øster Farimagsgade 18, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maja Ebbesen Psykoterapi
Lergravsvej 57, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 26. juni 2018,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Majs psyko- og traumeterapeut
Holbergsgade 24, 1057 København K
Ansatte:
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malene Alexandersson Psykoterapi
Brumleby 219, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 03. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maria Berga Kognitiv Psykoterapeut
Funkiavej 26, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maria Valentin Psykoterapi
Mozartsvej 15, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 25. august 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Mind Hypnose & Psykoterapi
Amagerbrogade 37, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Narrativ Psykolog Praksis v/Laura Tang Jensby
Hilmar Baunsgaards Boulevard 17, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Naturbaseret psykoterapi, yoga og compassion ved Lone Maj Sand Clausen
Horsebakken 32, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
NEEL GERDES. KLINISK PSYKOLOG ApS
Kristianiagade 4, 2100 København Ø
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Neperus Psykoterapi v/Claus Berger Neperus
Østerbrogade 62, 2100 København Ø
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykolog Anne-Mette Guldberg
Carl Th. Zahles Gade 12, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykolog Jette Stokholm Pedersen
Amagerbrogade 63, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykolog Louise Gade
Bergthorasgade 18, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
neuropsykolog/lisbeth juul hansen
Struenseegade 55, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykologpraksis v/Anne Margrethe Nissen
Fanøgade 14, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
NMT-Psykolog v/Anne Maja Sandø
Breslaugade 14, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 25. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Novum psykologi
Vimmelskaftet 41, 1161 København K
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nyhavns-psykoterapi
Holbergsgade 24, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ø-land, Psykologisk Praksis v/Anita Øland Buades
Rubingangen 46, 2300 København S
Ansatte: 1
Startdato: 20. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Organisationspsykolog Niels Nickelsen
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Os imellem v/psykolog Sarah Fabricius
Italiensvej 36, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Overgaard Erhvervspsykologi
Robert Jacobsens Vej 74, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 27. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pædagogisk psykologisk rådgivnig ved Rikke Plum
Vedbækgade 11, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pernille Berg Psykoterapi
Fortunstræde 5, 1065 København K
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Privat praktiserende psykolog Pia Karoline Sparrebro
Zinnsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PRIVAT PSYKOLOGPRAKSIS
Havnegade 55, 1058 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Privatpraktiserende Psykolog Helene Hovmann
Østerbrogade 226, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 03. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psyken i fokus
Lyngbyvej 134, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykisk Sundhed & Mindfulness Kurser
Center Boulevard 9, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoanalytiker Platonova
Else Alfelts Vej 76, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
psykoanalytiker v/Panichkina
Teglholmens Østkaj 37, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 26. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolg Ragnhild
Sigynsgade 42, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 13. juni 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PSYKOLOG AASE HILL-MADSEN ApS
Tom Kristensens Vej 20, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Aija Skou Bilde
Nørrebrogade 8, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Albert Grevsen Mogensen
Hobrogade 5, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Alia Sethi
Grækenlandsvej 83, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Alvaro Viancos
Tom Kristensens Vej 44, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Amalie Ellekær Bisgaard
Østrigsgade 16, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 18. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anders Demuth Heinecke
Nørrebrogade 55, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 07. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anders Thingmand
Lundtoftegade 109, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 03. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Andrea Brix Kjelgaard
Ungarnsgade 74, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 09. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Andreas Liljenstrøm
Nørrebrogade 14, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anja Lys LF Olesen
Nørrebrogade 38, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anja Storgaard
Thoravej 35, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ankerstjerne Eriksen v/Henrik Ankerstjerne Eriksen
Biens Allé 7, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ann Bødker
Erik Eriksens Gade 10, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Baagø
Blågårdsgade 29, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Birk
Læssøesgade 14, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anna Frøsig
Amagerfælledvej 4, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anna Kurzweg
Hesseløgade 24, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Langfred
Brydes Allé 23, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Charlotte Larsen
Upsalagade 7, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anne Ellekjær
Ryesgade 75, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anne Foder
Nordre Røse Vej 7, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Kaplan
Sankt Hans Gade 19, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Line Rasmussen
Ferskenvej 6, 2400 København NV
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Nørgaard
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Vonger Kaas
Gråbrødretorv 6, 1154 København K
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne W. Holt
Dag Hammarskjölds Allé 38, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne-Marie F. Nielsen
Øresundsvej 40, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anne-Mette Bahner
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Astrid Eiterå
Ryparken 76, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Psykolog Benedicte Schilling
Slangerupgade 14, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Benedikte Kudahl
Gammel Mønt 14, 1117 København K
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bente Scharmanski
Kenny Drews Vej 71, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjarne Eiby
Classensgade 47, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 12. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjarnette Wildschiødtz
Strandvejen 61, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Hundborg Lindgreen
Silkeborggade 19, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Staunsbrink
Borgmester Jensens Allé 25, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Westh
Slagelsegade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Carla Hermannsen
Gyldenlakvej 1, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 21. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caroline Damgård
Augustagade 4, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caroline Lindemann
Rosenborggade 1, 1130 København K
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caspar Nimb
Ragnhildgade 44, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Bildstedfelt
Østerbrogade 29, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 22. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Heesche
Ægirsgade 41, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Charlotte Sandstedt
Ny Østergade 9, 1101 København K
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Charlotte Skjoldbirk
Funkiavej 21, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christel Obel Sørensen
Landsdommervej 33, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Christian Nyholm
Peder Skrams Gade 1, 1054 København K
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG CHRISTINA GRØNBECK
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Sand
Østerbrogade 62, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christine Nordentoft
Rosenborggade 1, 1130 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christopher Ian Schøler Smith
Holbergsgade 26, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christopher Trier
Vogtervej 25, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Daniel Jordanov
Nørrebrogade 8, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Brorson
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Maria Krøigaard
Tornskadestien 11, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Ditte Wendicke
Amagerbrogade 99, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dominic Bergmaier Larsen
Sandbjerggade 7, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 07. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorthe Eggert Canzanella
Odensegade 5, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 18. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eivind Lenhard Johansen
Østbanegade 9, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eline Damsgaard
Hollænderdybet 12, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ellen Pierce
Nørrebrogade 118, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emilie Tang Kirk
Kigkurren 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 06. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emma Geyti
Amagerbrogade 145, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Erik Vindbjerg
Valmuevej 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 17. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ester Holte Kofod
Birkegade 9, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Eva Schimmell
Thorsgade 55, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Gitte Sommer
Rudolph Berghs Gade 2, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gry Secher
Gammel Mønt 12, 1117 København K
Ansatte: 0
Startdato: 29. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gunni Damborg
Ørestads Boulevard 57, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Ryborg
Njalsgade 8, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 24. september 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Steen Hansen
Østerbrogade 236, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hejazi
Humlebækgade 23, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helena Lund
Artillerivej 114, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Helene Krasnik
Vesterled 24, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Kjertum
Grøndalsvænge Allé 40, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henning Johannes Nielsen
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 03. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henrik Bilstrup Nielsen
Reberbanegade 3, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Huma F
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 13. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Iben Agergaard
Njalsgade 16, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida C. T. Gjøde
Venøgade 20, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida Mailund Mikkelsen
Thomas Koppels Allé 18, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida Vorm
Østerbrogade 29, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Isabella Noer
Frederikssundsvej 60, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jacob Lystbæk Vestergård
Messinavej 28, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 28. april 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jan Gram
Rosenvængets Allé 12, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Janna Sonne-Hansen
Holbergsgade 26, 1057 København K
Ansatte:
Startdato: 07. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Janne Dannerup
Bispebjerg Bakke 22, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 02. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jasmin Gryesten
Rentemestervej 21, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 25. april 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jenniefer Drude Borup
Holbergsgade 26, 1057 København K
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jessieca Kronholm
Slagelsegade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Johanne Esther
Kronborggade 12, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jon Toke Brestisson
Torben Oxes Allé 5, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jonas Moldow Kersting
Masnedøgade 23, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 15. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Josefine Schrøder
Axel Heides Gade 4, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Joyce Jensen
Bergthorasgade 28, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Julie Sørensen
Nørrebrogade 8, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jutta Vikman
Nørrebrogade 14, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kaja Sabanathan Holmsberg
Frederikskaj 2, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kamilla Biegel
Heimdalsgade 14, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 25. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kamure
Rudolph Berghs Gade 2, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 29. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Karen Aursand
Valkendorfsgade 30, 1151 København K
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karl Bjerre
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karoline Reese Christensen
Sortedam Dossering 73, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kate Pilar Christensen
Hejrevej 30, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Hermannsen
Grenågade 11, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine W. Rasmussen
Hothers Plads 13, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Wendelboe
Jagtvej 179, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 21. juli 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Kirsten Danielsen
Firkløvervej 21, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Laila Birgitte Adelsten
Holstebrogade 2, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lars Bjarnø
Østbanegade 17, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lars Diemer
Ny Adelgade 5, 1104 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lasse Dohlmann
Ny Østergade 9, 1101 København K
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Laura Rosenvinge Kjersgaard
Rudolph Berghs Gade 39, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lea Grundahl Benamar
Frederikssundsvej 60, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lea Holst-Jensen
Thoravej 13, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lea Parvéz
Teglholm Tværvej 33, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lena Røngaard Clausen
Kigkurren 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Grønne
Kigkurren 8, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Haulund
Engvej 12, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Munk
Willemoesgade 22, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lennart Arne Pedersen
Engelstedsgade 20, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Linda Spalding
Søren Norbys Allé 2, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Line Eiby Andersen
Classensgade 47, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 12. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbeth Böttzauw
Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K
Ansatte:
Startdato: 01. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Sundbøll
Frederikssundsvej 60, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Winther
Emdrup Engvej 6, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisette Valter
Rantzausgade 23, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 29. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG LONE HUSBY
Marmorvej 35, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lotte Bukh
Bispebjerg Torv 16, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lotte Kjær Svalberg
Hillerødgade 6, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Lotte Mølsted
Østerbrogade 62, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Dalgaard
Hveensvej 18, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 07. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Hollier Bodal
Østerbrogade 95, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Jørgensen
Svinget 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Larsen
Nordre Frihavnsgade 68, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
psykolog Louise Østergaard
Østerbrogade 29, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Louise Tækker
Jægersborggade 11, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lydia v/Lydia Akora
Holbergsgade 26, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mads Holst
Haraldsgade 23, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 16. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maiken
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 27. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maja Dam
Valkendorfsgade 30, 1151 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malene Smith-Hall
Ravnsborggade 2, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malene Uhre Thomsen
Islands Brygge 34, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Manja Nash Førby
Øster Farimagsgade 71, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 28. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mari Hauge Grønkjær
Slagelsegade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 10. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Bruhn
Drejervej 11, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 13. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Holberg ApS
Hvidkildevej 45, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Maria Juhl
Helgesensgade 19, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Schultz Rasmussen
Korsikavej 4, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Grønborg Lett
Nordre Fasanvej 224, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Kruse
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Schou Jacobsen
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Stærke
Holsteinsgade 11, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Nymand
Røsågade 6, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Oksbjerg
Valkendorfsgade 30, 1151 København K
Ansatte:
Startdato: 27. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Strøyer
Strandlodsvej 63, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 05. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie-Louise Triksys
Hejrevej 30, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marlene Kirketerp
Sluseholmen 17, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Martin Juhl
Gullandsgade 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Martin Snoer
Blågårdsgade 29, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathilde Riemer Jakobsen
Rantzausgade 52, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maya Glem
Gråbrødretorv 8, 1154 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maya Nielsen
Carl Th. Zahles Gade 8, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mei-Fun Kuang, PhD
Borgmester Jensens Allé 27, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Mette Benkjer
Hauser Plads 32, 1127 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Blach
Amagerbrogade 156, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Hansen
Oxford Allé 6, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Mette Marie Rasmussen
Kastrupvej 35, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Sloth
Robert Jacobsens Vej 70, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Svane Kraft
Fyensgade 7, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Mia Nørbak
Thyrasgade 4, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michala Schmidt
Carl Johans Gade 5, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michelle Wehlast
Gormsgade 23, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Mie Aagaard
Ny Adelgade 5, 1104 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mie Hylke
Strandlodsvej 19, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mikkel Aaen
Borgbjergsvej 22, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mikkel Reher-Langberg
Frederikssundsvej 60, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Miné
Gammel Kalkbrænderi Vej 40, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 29. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mirjam Klann Thullesen
Vævergade 10, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nana Lange
Sankt Hans Gade 26, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nicolai Petersen
Langelinie Allé 17, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. december 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Nicoline Korsbjerg
Nørrebrogade 189, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Nicoline M. D. Olesen
Hovmestervej 5, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nikolai Cerisier Roitmann
Hans Tavsens Gade 33, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 02. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Reinholt
Nørrebrogade 168, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nushin Rezai
Lyngbyvej 54, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog og forsker - Daniel Bach Johnsen
Tomsgårdsvej 88, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 28. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog og fremtidsforsker v/Thomas Geuken
Strandboulevarden 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 15. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ole Larsen
Mimersgade 10, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ole Michael Spaten
Amager Strandvej 114, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1987,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Oliver Meyer
Gammel Mønt 14, 1117 København K
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Palle Søderlund
Nordre Fasanvej 224, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Achilles
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Blegvad Ingvartsen
Hornemansgade 29, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Ertner
Birkegade 27, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 12. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernillle Wagner Lassen
Nørrebrogade 168, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Peter Aagaard Poulsen
Rådvadsvej 20, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Peter Dalsgaard
Fanøgade 18, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Poul Willer Klein
Edvard Griegs Gade 8, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 28. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis Tommy Krahmer
Jemtelandsgade 6, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 20. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis v/Juno Calmer
Amerika Plads 34, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Puk Bihlet
Provstevej 22, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Randi Nordahl v/ Randi Nordahl
Odensegade 5, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rasha El-Sayed
Lygtemagerstien 22, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 18. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rasmus Hougaard Jespersen
Skoubogade 1, 1158 København K
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rasmus Revsbech
Buntmagervej 8, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 12. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Kildevæld Simonsen
Ribegade 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 18. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Plougsbæk
Strandlodsvej 17, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 21. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sara Kristiansen
Schleppegrellsgade 10, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sarah Højland
Tycho Brahes Allé 21, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sarah Primdahl Tønnes
Nyborggade 36, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Selma Begic
Skoubogade 1, 1158 København K
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog SG
Oxford Have 169, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sidsel Rosengreen
Ellebjergvej 16, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 28. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Sif Thordis Søndergaard
Lyngbyvej 79, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Silje Westerheim
Valkendorfsgade 30, 1151 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sille Kragh
Nørrebrogade 118, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Simon Harboe
Borups Allé 235, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Simone Kristensen
Brigadevej 20, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Simone Rosenlund
Julius Bloms Gade 21, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2013,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Simone Sandager
Østbanegade 17, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 29. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sofie Jul Nielsen
Grækenlandsvej 23, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sofie Pedersen
Julius Bloms Gade 16, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Solveig Thorbjarnardottir
Frankrigshusene 3, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Solveig Wandall
Husumgade 11, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sophie de la Motte
Sjællandsgade 25, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Sophie Juul
Valkendorfsgade 16, 1151 København K
Ansatte:
Startdato: 07. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Steen Nath Skadhede
Gammel Kalkbrænderi Vej 28, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Steen Ulrik Mogensen
Upsalagade 7, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stephan Sieland
Østerbrogade 226, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stephanie Morrison v/Stephanie Morrison
Monica Zetterlunds Vej 17, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 25. september 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Stina E. Knudsen
Egilsgade 29, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Heide
Amagertorv 14, 1160 København K
Ansatte:
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sune Pejtersen
Nannasgade 16, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susan Møller Rasmussen
Sankt Hans Gade 19, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Aavang Nielsen
Rudolph Berghs Gade 15, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Rysbjerg
Lillegrund 17, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Wiese
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tabita Hejl
Frankrigsgade 70, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Thomas Mackrill
Rentemestervej 9, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Trine Zimmer
Krimsvej 11, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Ukba Javaid
Slagelsegade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ulrik Jørgensen
Anders Henriksens Gade 1, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ulrik Thomsen
Ahornsgade 11, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 14. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Christina Støvring Johnsen
Kongedybs Allé 13, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Signe Dall Muurholm
Ringertoften 34, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Tine Andersen
Rovsingsgade 53, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Veronika Leonova
Ørnevej 45, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vibe Kvist
Marthagade 3, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Victoria Karwowski
Koldinggade 27, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. april 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Wiborg v/Peter Wiborg
Fåborggade 5, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Zinaida Riisfeldt
Sigbrits Allé 5, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 09. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog-PernilleSchou
Backersvej 130, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog-Praksis v/Cecilia Ingemann
Holbergsgade 24, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog-Samtale ApS
Gammel Mønt 14, 1117 København K
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog, Mikkel Pilgaard Raaby
Dagmarsgade 24, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 06. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog, Tobias Hasselby Nielsen
Hejrevej 30, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologAnnaSillemann
Gartnergade 9, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologcentret i Nordvest v/Julia Charlotte Sandros
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologcentret Nordvest v. Anne-Mette Mohr
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologcentret v/Zenia Fuglsang
Lygten 2, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologCharlotteGesner
Haraldsgade 64, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologen i København
Nørrebrogade 8, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologen på Bryggen ApS
Drechselsgade 12, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologerne ApS
Rubingangen 46, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologerne Tordenskjoldsgade I/S
Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K
Ansatte:
Startdato: 22. august 2021,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologerne v. Østerport I/S
Østbanegade 17, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 05. april 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologgruppen Tone v/ Liv Starheim
Ravnsborggade 22, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhus Amager
Krudtmøllegårds Allé 13, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 07. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologhusCPH v/Bente Sylvest-Johansen
Hauser Plads 32, 1127 København K
Ansatte: 0
Startdato: 08. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Ardal
Parnasvej 5, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Indre By
Gråbrødretorv 8, 1154 København K
Ansatte: 0
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset København v/MarianneElm
Blågårdsgade 16, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset København v/Ulla Høgelund Ross
Blågårdsgade 16, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologi og Yoga
Bremensgade 1, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologi,Tekst, Billede v/Lars Rasborg
Saabyesvej 4, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGIA FELIX - NEOCOGNITIVE INSTITUTE v/psykolog Linda Burlan Sørensen
Kirkegårdsvej 25, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGIK ApS
Holsteinsgade 56, 2100 København Ø
Ansatte: 1
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk Ajour v/Jonathan Led Larsen
Sundbygårdsvej 113, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Behandling & Rådgivning v/ Jane Hermansen
Koldinggade 6, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk centrum
Nordre Frihavnsgade 98, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 27. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Institut ApS
Grønnegade 18, 1107 København K
Ansatte:
Startdato: 07. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk Klinik
Krimsvej 11, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 06. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik Og Konsultation V/Lisbeth Thomsen
Webersgade 36, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk klinik Susanne Ebba Maja Stiegnitz von Ehrenfels
Drejøgade 8, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Annette Hoxer
Anders Henriksens Gade 1, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk klinik v/Hanne Abildgaard
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Ida Møller
Skovgaardsgade 20, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Karen Seymour
Poppelgade 10, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Kirsten Arkov
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K
Ansatte: 0
Startdato: 19. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Lew P.Maiblum
Ny Adelgade 5, 1104 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK KLINIK V/LISBETH LUNDE
George Marshalls Vej 7, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Ulla Burmeister
Livøgade 11, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologisk konsulent SPN
Åboulevard 86, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 29. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk konsultation
Anders Henriksens Gade 1, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk konsultation v/ Birgit Bonde
Hørsholmsgade 8, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation v/Anette Foss
Ny Østergade 9, 1101 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation v/Dorte Kelstrup Echstrøm
Odensegade 5, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk konsultation v/Kim Dreier
Baggesensgade 33, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis
Grækenlandsvej 10, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk Praksis
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk praksis
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis - Marie Meier
Willemoesgade 26, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis - Martin Morsing
Rosenborggade 1, 1130 København K
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v. Nina Armand
Etta Camerons Vej 23, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2012,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk praksis v/ Marie Linde Husby
Øster Farimagsgade 69, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/ Stella K. M. Pedersen
Slotsgade 2, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Anja Hubbard
Bolandsvej 12, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 16. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Birgit Rasmussen
Nøkkerosevej 6, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 08. august 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk praksis v/Dorte Astrup
Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K
Ansatte:
Startdato: 24. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Henriette Neergaard Henriksen
Gråbrødretorv 6, 1154 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis v/Jakob Brixen
Frederikssundsvej 60, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Liselotte Rosenkvist Jensen
Reberbanegade 3, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Lotte Harder Christensen
Amagertorv 14, 1160 København K
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk praksis v/Marie Eliassen
Nørrebrogade 8, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis v/Peter Salby
Gimles Allé 2, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Susanne Kalstrup
Stockholmsgade 61, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Ursula Furstenwald
Rudolph Berghs Gade 36, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Privatklinik v/ Nancy Jacobsen
Lergravsvej 57, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning Og Terapi
Carl Johans Gade 5, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk rådgivning og terapi v/Betina Krogh-Knudsen
Ørnevej 45, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v / Christina Krogh
Venedigvej 11, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/ Jan Kristensen
Julius Bloms Gade 2, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/ Steffen Stormrose
Sjælør Boulevard 7, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Ask Frellesvig
Livjægergade 44, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Helle Boye Hermansen
Sankt Hans Gade 23, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Karin Thyrre Sørensen
Ryesgade 104, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Merete Strømming
Lergravsvej 57, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk rådgivning VB
Baldersgade 4, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk RådgivningsPraksis v/ Charlotte Green
Amagerbrogade 150, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk/Pædagogisk Klinik v/Kirsten Vita Borre
Amagerbrogade 57, 2300 København S
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk/Psykiatrisk Praksis
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte: 1
Startdato: 01. december 1992,
Virksomhedsform: Interessentskab
PsykologJohn
Krimsvej 11, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologklinik
Ny Adelgade 5, 1104 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologklinik v/Ingrid Rebekka Svarrer Heise
Thomas Laubs Gade 11, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologkonsultationer v/A. Laursen
Venøgade 5, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologKristina
Arabiensvej 39, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologo
Lillegrund 2, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis
Lille Kirkestræde 5, 1072 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Britta Tønnies
Lyngbyvej 85, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 05. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Dorthe Löyche
Kurlandsgade 4, 2300 København S
Ansatte: 1
Startdato: 15. september 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Hartman
Kurlandsgade 4, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Malene Friis
Granlien 10, 2400 København NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Martin Louv
Strandboulevarden 67, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis Masja Dessau
Peder Skrams Gade 1, 1054 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Nina Wehmeyer
Åboulevard 86, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Sidsel Lemke
Classensgade 42, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 11. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Søren Braskov
Ribegade 6, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Trine Søgaard Krog
Næstvedgade 25, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 29. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Ulrik Molly-Søholm
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 03. december 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v. Elna Strøm
Esromgade 15, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/ Anne Albinus
Kanslergade 3, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 06. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/ Elena Leah
Kenny Drews Vej 17, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/ Stine Ahlskog
Blågårdsgade 16, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 28. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Ann-Sofie Petersen
Viborggade 55, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 11. august 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis v/Camilla Bruun
Amagertorv 14, 1160 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Jens Grundahl
Bergthorasgade 3, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Rene D Sabransky
Vordingborggade 18, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis ved Marie Brorup Heje Pedersen
Ørnevej 15, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologproces.dk v/Anette Azalie
Tycho Brahes Allé 12, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologrådgivningen v/Susanne Høeg
Abildgaardsgade 31, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologselskabet Situeret ApS
Halfdansgade 31, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologtid v/Pernille Lorentz
Århusgade 80, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologtjenester v/Vilde Landro
Grenågade 10, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologvirksomheden Odin
Myggenæsgade 11, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykomotorisk terapi v. Anton Mørkeberg
Houmanns Allé 4, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 12. august 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut & Recovery-Specialist Martin Mørk
Møllegade 8, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 16. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Anne Katrine Koch-Lassen
Stefansgade 1, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 12. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Bo Nielsen
Jesper Brochmands Gade 2, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 27. april 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Camilla Hougaard
Alliancevej 12, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 16. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Ditte Marie Madsen
Nørrebrogade 183, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 16. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Fini Hansen
Parmagade 25, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Gerda Beck
Holbergsgade 26, 1057 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Gert Jensen
Sjælør Boulevard 25, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Hanna Lilja
Løgstørgade 33, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Hanne Christensen
Amagertorv 14, 1160 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Helle Eliasson
Dag Hammarskjölds Allé 36, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Inge Sidenius
Horsensgade 18, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Psykoterapeut Jakob Jakobsen
Lyngbyvej 50, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Janne Brøns MPF
Østerbrogade 142, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. november 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Julie Breinegaard
Schleppegrellsgade 4, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Julie Køster
Hf. Engvang 92, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Kajsa Gullberg
Straussvej 31, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Kim Palasz
Marengovej 2, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Lars Johansen
Korsgade 62, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut LindaDrachmann
Amagerbrogade 73, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Lotte Halager
Artillerivej 159, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Lulu Koch
Humlebækgade 2, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Mai Britt Hastrup
Manøgade 6, 2100 København Ø
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Maiken Mortensen
Borups Allé 233, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Marianne Phillipson
Rodosvej 22, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut MPF Kristine Thomsen
Kornskyldvej 61, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Rikke Persson
Kroghsgade 1, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Susanne Schefte
Midtermolen 16, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Susse Sylvest
Dexter Gordons Vej 35, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Tenna Nöelle
Hovmestervej 47, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 08. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Thaís Canto
Pladehals Allé 13, 2450 København SV
Ansatte:
Startdato: 03. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Tuk Jacobsen
Keldsøvej 24, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut/ Leila Dunsø
Heibergsgade 18, 1056 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk praxis v. Karin Koch
Studsgaardsgade 32, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi & Livssamtaler
Borgmester Jensens Allé 15, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 08. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi Oesterbro
Lipkesgade 28, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 25. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi og Billedkunst
Artillerivej 63, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi og Seksologiv/Solveig Roth
Parmagade 12, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/ Mette Naja H. Tarp
Østerbrogade 142, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Anders Waagø
Artillerivej 63, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 21. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Anja Bokelund
Havnegade 49, 1058 København K
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Diana Ways
Østbanegade 5, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Hanne Rønn
Øster Allé 22, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Isabel Camara
Magdelonevej 20, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Ninna M. Poulsen
Jesper Brochmands Gade 4, 2200 København N
Ansatte:
Startdato: 02. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Per Durst-Andersen
Havnegade 49, 1058 København K
Ansatte:
Startdato: 21. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi ved Marco Schaber
Vimmelskaftet 36, 1161 København K
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi ved Nicoline Hastrup
Havnegade 49, 1058 København K
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi ved Sofie Timmermann
Emma Gads Vej 9, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RÅDGIVENDE PSYKOLOG, DR. PHIL. POUL NISSEN
Oscar Pettifords Vej 15, 2450 København SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
REHA Psykologerne ApS
Nordre Fasanvej 224, 2200 København N
Ansatte: 4
Startdato: 26. november 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rikke Hahn Erhvervspsykolog ApS
Ryesgade 32, 2200 København N
Ansatte: 1
Startdato: 19. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roseberry Psykoterapi v/Lynn Roseberry
Århusgade 2, 2100 København Ø
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schepelern Psykoterapi
Gothersgade 163, 1123 København K
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Socialpsykologen
Prinsesse Charlottes Gade 30, 2200 København N
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialistpsykolog Lisa Gottliebsen
Islands Brygge 106, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 22. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Dorte Bek-Pedersen
Rørsangervej 62, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Helle Lolli
Thoravej 35, 2400 København NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Maria Høj Jensen
Luganovej 23, 2300 København S
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykologisk Praksis
Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykologisk Rådgivning Peter Rodney-Jensen
Rundholtsvej 26, 2300 København S
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stærmose Psykoterapi
Fortunstræde 5, 1065 København K
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Studiepsykolog Johannes
Petersborgvej 5, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 04. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sundhedspsykologen
Rosendalsgade 14, 2100 København Ø
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thingstrup Erhvervspsykologi
Hauser Plads 32, 1127 København K
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ulrichsens Klinik, Psykiatri & Psykologi I/S
Østerbrogade 62, 2100 København Ø
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Interessentskab
Wattar Gruppen Kognitivt Psykolog Center A/S
Holbergsgade 14, 1057 København K
Ansatte: 37
Startdato: 29. december 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!