Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Hørsholm her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Hørsholm lige her.

Bor du i Hørsholm og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Hørsholm. Kender du ikke nogen psykolog i Hørsholm, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Hørsholm, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Hørsholm?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Hørsholm. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Hørsholm eller Hørsholm kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Hørsholm

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Hørsholm?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Hørsholm? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Hørsholm?

Ventetiden på en psykolog i Hørsholm eller Hørsholm kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Hørsholm

Det er praktisk at vælge en psykolog i Hørsholm, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Hørsholm. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Hørsholm, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Hørsholm og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Hørsholm og Hørsholm kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Hørsholm eller Hørsholm kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 53 psykologer i Hørsholm. Find en psykolog eller behandler i Hørsholm og omegn herunder. I hele Hørsholm kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Anette Dawartz Psykologisk Praksis
Høsterkøbvej 43, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aut. erhvervspsykolog Anne Lehnschau
Mikkelborg Park 13, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AUTORISERET KLINISK PSYKOLOG JYTTE GANDLØSE
Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Centrumpsykologerne v/Betina Nørgaard Mathiassen
Holte Midtpunkt 20, 2840 Holte
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Finn Luff-Psykologisk konsultation
Hovedgaden 33, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gadepsykologen
Pindehuggervang 11, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLTE PSYKOLOGERNE ApS
Skovlybakken 14, 2840 Holte
Ansatte: 1
Startdato: 27. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KANT PSYK ApS
Hovedgaden 55, 2970 Hørsholm
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kirsten Karlsen Cand.Psyk.Aut. Specialist og Supervisor
Solvej 4, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Privat Sundhedspleje & Psykoterapi v/Charlotte Rasmussen
Skovvænget 11, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Profonda Psykologisk Rådgivning
Kongevejs-Centret 8, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOANALYTIKER CAND.PSYCH. JUDY GAMMELGAARD
Gassehaven 69, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ajaja Kragh-Müller
Rudersdalsvej 25, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 10. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Albert Moishe
Lindevænget 1, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 21. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Allan Ebbeskov Larsen
Rudemarken 29, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Marie Birnbaum
Attemosevej 93, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Søeberg Hale
Vejdammen 69, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 16. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Tang Johansen
Holte Midtpunkt 20, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gaby Brosius
Østre Paradisvej 5, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Joan Folkmann
Øverødvej 91, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karina Ruager
Breeltedal 18, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kirsten Øster
Gardeniavej 3, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Andersen
Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 06. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG LISE MITCHELL
Møllevej 13, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maja Schondel
Solbakken 2, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Buhl
Tjørnevej 11, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria M. Bang
Vangebovej 8, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathilde Nedergaard Fick
Stumpedyssevej 42, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Kildahl
Breeltehøj 3, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 20. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nanja Holland Hansen
Vængestien 7, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 05. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Hulvei
Holte Midtpunkt 2, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Peter Malling
Sofievej 5, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Malmose
Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG SUSANNE BARGMANN ApS
Holmevænget 27, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 14. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologhuset In Treatment
Rudeskrænten 9, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologi og Akupunktur v/Dian Alexander
Helgasvej 16, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 14. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGICA ApS
Holte Midtpunkt 20, 2840 Holte
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk klinik Judy Hjulmand
Ørbækgårds Alle 820, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk klinik v /Pia Siert
Byporten 47, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk Klinik v. Margrethe Thormann Rhiger
Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Kari K B Dahl
Ørbæksvej 29, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Lisbeth Gath
Skovvænget 9, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation v/cand. psyk. ph.d Barbara Esbjørn
Stampevej 31, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation v/Hannah Karina de Leeuw
Hovedgaden 55, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk praksis
Gøngehusvej 260, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis v/Ellen Fuglsang
Slotsbakken 197, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 19. november 2012,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk Rådgivning v/ Eva Johansen
Søllerød Park 9, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologpraksis Anette Grønbech
Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 19. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologpraksis ved Inge Stage
Holte Midtpunkt 23, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Hanne Fogh
Alsvej 4, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 15. september 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Pernille Therese
Dronninggårds Alle 5, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk Rådgivning / Afspændingsmassage v/Pernille Fogelstrøm Madsen
Toftebjergvej 15, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Claudia Rønne
Ørbæksvej 10, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 23. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!