Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Gangesbro her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Gangesbro lige her.

Bor du i Gangesbro og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Gangesbro. Kender du ikke nogen psykolog i Gangesbro, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Gangesbro, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Gangesbro?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Gangesbro. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Gangesbro eller Næstved kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Gangesbro

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Gangesbro?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Gangesbro? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Gangesbro?

Ventetiden på en psykolog i Gangesbro eller Næstved kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Gangesbro

Det er praktisk at vælge en psykolog i Gangesbro, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Gangesbro. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Gangesbro, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Gangesbro og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Gangesbro og Næstved kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Gangesbro eller Næstved kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 34 psykologer i Gangesbro. Find en psykolog eller behandler i Gangesbro og omegn herunder. I hele Næstved kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Bio-psyko-social børne stressvejleder og ungecoach v/Elizabeth Larsen
Lund Møllevej 4, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
CEKTOS VED PSYKOLOG PIA CALLESEN ApS
Riddergade 7, 4700 Næstved
Ansatte: 10
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Familie- & psykoterapeut Lene Schmidt
Brogade 2, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gestaltpsykologi
Axeltorv 1, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hannibal Psykoterapi
Fåborgvej 5, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kognitiv psykoterapeut Githa Parkhøi
Bøgebakkevej 7, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kongsgård Psykologpraksis.
Læsøvej 39, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lotte Gensbøl Psykoterapi
Forsytiavej 35, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB Psykoterapi
Spjellerup Bygade 24, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anne Hvidberg
Ringstedgade 24, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Diness
Vinhusgade 11, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Grethe Bruun
Jernbanegade 14, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hannah Lehmann
Jernbanegade 14, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Riff-Hodal
Vinhusgade 11, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henrik Tranberg
Toldbodgade 8, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Laura Kardyb
Sct Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 11. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Kubel
Brogade 2, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mirja Black
Åderupvej 23, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 17. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nanna Frølgaard
Langdyssen 52, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 12. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog pauline bruun
Sct Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Simon Moesgaard
Riddergade 7, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Søren Steen Larsen
Baggesensvænge 8, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Steen Rønne
Duesvej 8, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 19. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologen i Regionen v/Anna-Marie Vibeke Reeberg Sass
Jernbanegade 14, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 11. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Per Bisgaard
Lyngbakken 5, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk Klinik/Inger Munk
Sct Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK PÆDAGOGISK KLINIK SUSANNE VEDEL BJØRK
Ostenfeldtsvej 14, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologisk praksis
Apotekerstræde 4, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologiske Tjenester/John Williams
Herlufsvænge 4, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraxis H.A.J v/Helene Almind Jansen
Købmagergade 14, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Tine Østergaard
Brogade 2, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 19. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk klinik v/Marianne Overbye Nielsen
Brogade 2, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 27. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi og Fysioterapi v/Hilbert Andersen
Skovmøllevej 7, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog klinik
Apotekerstræde 4, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps