Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Vadum her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Vadum lige her.

Bor du i Vadum og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Vadum. Kender du ikke nogen psykolog i Vadum, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Vadum, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Vadum?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Vadum. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Vadum eller Aalborg kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Vadum

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Vadum?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Vadum? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Vadum?

Ventetiden på en psykolog i Vadum eller Aalborg kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Vadum

Det er praktisk at vælge en psykolog i Vadum, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Vadum. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Vadum, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Vadum og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Vadum og Aalborg kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Vadum eller Aalborg kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 214 psykologer i Vadum. Find en psykolog eller behandler i Vadum og omegn herunder. I hele Aalborg kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Aalborg International Psykoterapi
Hobrovej 58, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Aalborg Psykolog Praksis
Rosenlunden 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Aalborg Psykologcenter v. Psykolog Ninna Zaar
Skelagervej 375, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aalborg Psykologhus
Bispensgade 31, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AALBORG SUNDHEDSPSYKOLOGISKE KLINIK ApS
Ågade 15, 9000 Aalborg
Ansatte: 2
Startdato: 25. oktober 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aalborgpsykologer v/Hanne Flyvholm
Boulevarden 30, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aalborgpsykologerne
Nytorv 11, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ådalens Psykoterapi
Halkærvej 107, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Autoriseret Psykolog Anna Krzton
Østre Alle 102, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Barselspsykologen
Fladkærvej 22, 9370 Hals
Ansatte:
Startdato: 01. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bilde Erhvervspsykologi
Lannerparken 6, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børnepsykriatisk Sygeplejerske Lisa Kristensen Zimmer
Lindskovvej 24, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Cand Psyk Else-Marie Skyum
Dag Hammarskjølds Gade 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cecilie Østergaard - Psykolog & Mentaltræner
Ølandvej 4, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Christian Bach Hansen - Autoriseret psykolog
Klokkestøbergade 28, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cogitas / Psykolog Uffe Lundsted
Gravensgade 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 13. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Det nærværende rum hos Psykoterapeut MPF Marianne Quito
Johan Skjoldborgs Vej 7, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 17. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dorthe Mejlhede, Psykolog Praksis v/Dorthe Mejlhede
Søndertoft 1, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 25. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Emilios Psykolog Praksis
Østre Alle 102, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykologisk Rådgivning v/Line Renée Thellufsen
Højtoften 2, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familie, Par & Psykoterapeut Maria Batalla
Nytorv 3, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familiepsykolog Maya Richter
Algade 31, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familiepsykologisk Praksis
Boulevarden 6, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fysio & Psykoterapi v/ Sanne Stæhr Wehner
Sønder Alle 16, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 29. december 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hanne Meyer Psykoterapi
Sønder Tranders Parken 1, 9260 Gistrup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hannibal Psykoterapi & Rådgivning
Sønder Tranders Vej 156, 9260 Gistrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Helhjertet Psykologvirksomhed
Gugvej 158, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Hjerneværk v/Psykolog Stine Bang
Østerbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjerterummet v/psykoterapeut Aleksandra Abildgaard
Østerågade 8, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HM/PSYK v/Heidi Møller
Annavej 1, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Inge Kaldahl-Psykologiske samtaler
Niels Ebbesens Gade 6, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 25. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IPH - Psykologisk Virksomhed v/Irma Pil Hansen
C.W. Obels Plads 3, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karen Wichmann Aut. Psykolog
Lille Volstrupvej 3, 9230 Svenstrup J
Ansatte: 0
Startdato: 28. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kleins Psykoterapi
Sæderupvej 20, 9260 Gistrup
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ledelses udvikling og psykoterapi v/Denise Bakholm
Sofievej 10, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 14. september 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Marie Louise Rimestad, Psykolog
Algade 44, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Min Online Psykolog
Henning Smiths Vej 24, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykolog v/Uffe Seilman
Herningvej 159, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsens Psykoterapi
Løkkevej 13, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 26. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordjysk psykoterapi
Selsøparken 24, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pædagogisk Psykologisk RådgivningsVirksomhed V/Henning Olesen
Lundby Kratvej 30, 9260 Gistrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Parterapi v/psykolog Lea T. Jensen
Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Aase E. B. Hansen
Hobrovej 374, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 16. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anders Friis Løfting
Jens Bangs Vej 9, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 04. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anette Søgaard Jensen
Gammel Hvorupvej 108, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 20. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anja Ranfelt
Skelagervej 375, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Therese Overvad
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Aagaard v/Anne Aagaard Pallesen
Michael Anchers Vej 12, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Grundahl
Lundbyesgade 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 05. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Krogh Jensen
Boulevarden 6, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Lerfors
Algade 44, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bailey Fammé
Skelagervej 375, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bente Lassen
Ved Stranden 11, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Birgitte Hvidberg Bertelsen
Marie Curies Alle 163, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjarke Rasmussen
Lille Borgergade 19, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjarne Nielsen
Roldgade 1, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Britta Munkholm
Østerbrogade 2, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Dahlbom
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla-Chelina Dybdal
Heimdalsgade 71, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Casper Schmidt
Bavnevangen 20, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cathrine Lyngholm
Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cathrine Neergaard
Vestavej 3, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Marie Thøgersen
Kongsvænget 1, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 24. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Charlotte Nielsen
Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 10. december 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Christina Frederiksen
Bakkehusvej 10, 9230 Svenstrup J
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Kragh
Vester Fælledvej 14, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Skov
Vester Fælledvej 24, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Claus Rønnow Pedersen
Algade 33, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Daniel Torvik
Rygård Park 30, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Diana Eriksen
Assensvej 2, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Sennicksen
Hobrovej 374, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorte Rødbro
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog else holck
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 21. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Erland
Kong Eriks Vej 11, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eva Dybdal
Østre Kanalgade 20, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Grøn
Algade 33, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 19. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Bruhn
Gammel Viborgvej 1, 9230 Svenstrup J
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Ansgaard Laursen
Lindenborgvej 10, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Baunshøj
Juelsparken 28, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 0
Startdato: 16. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Primdahl
Skelagervej 375, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Hema Schmidt
Svendsgade 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Henrik Læborg
Elisabethsvej 2, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henrik Melbye Madsen
Kong Minos Vej 70, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Inge-Lise Engel
Blegdalsparken 8, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ingeborg Larsen
Tornhøjparken 43, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 03. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Janni Eriksen
Ågade 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 06. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Josefine Dencker
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Julie Hviid
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Julie Rahbek
Hækken 3, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jytte Berg Jensen
Algade 44, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kamilla Kosar
Peder Skrams Gade 67, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katja Kildedal
Vesterå 13, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Klinikken v/Annemette Arent
Elme Alle 14, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristina Dissing
Stenhøjvej 3, 9310 Vodskov
Ansatte: 0
Startdato: 12. december 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Laila Pedersen
Gravensgade 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Andersen
Adelgade 12, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Bigum
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Juby
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbeth Nielsen
Skalhuse 5, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liselene Mouritzen
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liselotte Bak
Revlingbakken 44, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Lone Bjerg
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lotte Nørbach
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Dukai
Bygaden 96, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Frost Ribe
Elmelunden 24, 9260 Gistrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Grønne
Sofiendalsvej 93, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Holm Brøndum
Adelgade 12, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Tilm
Bejsebakkevej 22, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Malene Lippert Lausen
Svenstrupholm 30, 9230 Svenstrup J
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Malene Løgsted Nesgaard
Vesterbro 61, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 29. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malou Wenzel
Boulevarden 30, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Chebørløv Brix
Jens Bangs Vej 9, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Grønkjær
H.A. Brorsons Vej 17, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Secher
Absalonsgade 3, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Nygård
Vesterbro 31, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Martin Steffensen
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette H Torp
Thorsgade 2, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG METTE NØRGÅRD
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Richter
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michael Schürer
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mie Pedersen
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Morten Andersen
Gammel Høvej 32, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Murielle Morin Marcussen
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nanna Benedictus
Sportsvej 11, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nanna Øvad
Ternevej 14, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 07. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog og Jordemoder Anette Brix Hansen
Skelagervej 375, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Patrick Bender
Østerågade 11, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille Jensen
Boulevarden 6, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 28. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Peter Aakjær Holst
Dag Hammarskjølds Gade 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Petra Patzwaldt
Sønderbro 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Praksis v.Mette Winther Jørgensen
Dag Hammarskjølds Gade 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis v/Margrethe Hammersholt Roune
Adelgade 2, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Regitze Lyhne
Gravensgade 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Klattrup
Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 24. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Hammershøj
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Skovsgaard
Anders Nielsens Vej 9, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sofie Thyrrestrup
Mester Eriks Vej 87, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Steen Høgenhaug
Præstelunden 10, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stinne Fleischer
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 21. april 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Svend Klingberg
Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tania Leer
Abildgårdsvej 57, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tenna Kruse
Horsensvej 15, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tine Mølgaard
Skalhuse 5, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Marie Skaalum Bloch
Lille Borgergade 19, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vita Dam Christensen
Vesterbro 127, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologaalborg
Holbergsgade 13, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologAndersen v/Søren Martin Andersen
Nicolajs Have 10, 9430 Vadum
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologCenter Nord
Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologcentret ved Brita Collaitz
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGDK v/ Roland M. Lozon
Prinsensgade 46, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne i Jens Bangs Stenhus I/S
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologhuset Aalborg v/ Katrine Nissen
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Inspirator
Vestergade 8, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Trude
Viktoriagade 17, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologhuset v/ Miriam Poulsen
Nørreskovvej 30, 9370 Hals
Ansatte: 0
Startdato: 04. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologi.eu
Østerågade 11, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Indsigt
Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik
Østerågade 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Cand.Psyk. Irene Munk Jensen
Kjeldgårdsgade 22, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk klinik v/psykolog Hanne Schmedes Sverenius
Valmuemarken 66, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk konsulent og Psykoterapeut MPF, Janani Ranganathan
Vesterå 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk rådgivning
Troensevej 4, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning Chj V/Claus Haugaard Jacobsen
Michael Anchers Vej 12, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning John Toft
Rantzausgade 16, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk rådgivning og terapi Kirsten Worm
Hobrovej 97, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning og Terapi v. Eileen Köhler
Algade 44, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologklinikaalborg
Kornblomstvej 113, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinikken Fri
Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinikken v. Tina Solbjerg
Boulevarden 30, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis V/ Lærke Hansen
Adelgade 12, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/ Michael B. Pedersen
Bispensgade 31, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 27. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Anette Madsen
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 31. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Esmat Levin
Østre Havnegade 38, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 17. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis v/Rikke Elkjær Pedersen
Kronosvej 171, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologrådgivning v/Dorte Ravlo
Vesterå 13, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologrådgivning v/Ida Rasmussen
Svalegårdsvej 43, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS
Louisegade 2, 9000 Aalborg
Ansatte: 4
Startdato: 19. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologteam v/Mona E. Pedersen
Brandstrupsgade 12, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologvirksomheden pia ryom
Mulbjergvej 24, 9280 Storvorde
Ansatte: 0
Startdato: 16. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut - Line Randrup
Jens Bangs Gade 13, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Charlotte Vinther
Follingsvej 17, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Henny Nørgaard
Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Henriette Fisker
Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Karen Imer
Kastetvej 113, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Kristine Henriksen
Nytorv 11, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Majbritt Kristensen
Carit Etlars Gade 3, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 25. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Maria Bach
Prinsensgade 29, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 02. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Mette Thue
Danagården 105, 9230 Svenstrup J
Ansatte:
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut MPF Charlotte Drastrup
Enggårdsgade 3, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut MPF v/ Pernille Spetzler
Vester Søvej 6, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut MPF, SE-Terapeut v/Mary A Argjaboda
Enggårdsgade 68, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Nanna Rasch
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Pernille Høj Jensen
Vesterbro 125, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Solveig Hjertmann
Pirken 25, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeutisk Psykiatrisk Praksis I/S
Boulevarden 6, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykoterapi
Smalby 3, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi Aalborg v/Mette Revsbæk
Nytorv 11, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi Maiken Overgaard
Krastrupvej 16, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi og Seksualitet v/psykolog Rikke Christiansen
Vesterbro 35, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v. Anita Fribert
Wesselsvej 38, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Eva Sørensen
Ågades Passage 2, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PsykoterapiNU
Stationsmestervej 34, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 12. august 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PWC psykologisk konsultation
Lyøgade 2, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Samtalerummet - psykoterapi v/Maja Ditlev Hansen
Cort Adelers Gade 2, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 18. april 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Specialpsykolog Elna Fibiger
Ågade 15, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Majken Fløjstrup Hansen
Vesterå 13, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Stokbro
Nordre Skansevej 15, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykologklinik v/Janne Vedel Rasmussen
Ågade 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 24. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Strands Psykologpraksis v/Trine Strands
Roldgade 1, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vejgaard Psykolog Praksis
Elisevej 18, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vodskov Psykoterapi
Houvej 374, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 09. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
WICE Erhvervspsykologi
Sofiendalsvej 75, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zenia Børsen Psykolog Klinik
Hobrovej 23, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps