Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Beder her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Beder lige her.

Bor du i Beder og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Beder. Kender du ikke nogen psykolog i Beder, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Beder, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Beder?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Beder. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Beder eller Aarhus kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Beder

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Beder?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Beder? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Beder?

Ventetiden på en psykolog i Beder eller Aarhus kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Beder

Det er praktisk at vælge en psykolog i Beder, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Beder. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Beder, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Beder og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Beder og Aarhus kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Beder eller Aarhus kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 384 psykologer i Beder. Find en psykolog eller behandler i Beder og omegn herunder. I hele Aarhus kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
Aarhus Psykologklinik v/ Mia Nørskov
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anja Kjeldsen - Certificeret Psykoterapeut MPF
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Birte Lausch
Gertrud Rasks Vej 10, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret psykolog Bjarne Gramstrup
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Jo Brygger
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret Psykolog Michele Rommedahl
Samsøgade 102, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Autoriseret psykolog og parterapeut Karin Sparre
Guldsmedgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Autoriseret Psykolog V/Eva Malte Johansen
Søskrænten 56, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bach Psykologi
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 16. februar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børne- og familiepsykologisk praksis
Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 15. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børne-unge psykolog v/Karin Engholt Sejersen
Kløvervangen 6, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børneneuropsykolog Jane Evald
Thomas Koppels Gade 18, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 30. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børneneuropsykologen ApS
Reventlowsvej 26, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brix Erhvervspsykologi v/ psykolog Rikke Brix
Mejlgade 55, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bro Consult I/S v/Inge og Per Brogaard, aut. klin. psykologer, cand. psych.
Sønder Allé 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 18. februar 1994,
Virksomhedsform: Interessentskab
bro psykologpraksis
Søndergade 76, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Clavis Erhvervspsykologi P/S
Nørreport 26, 8000 Aarhus C
Ansatte: 3
Startdato: 08. december 2017,
Virksomhedsform: Kommanditaktieselskab/Partnerselskab
CO Performance & Erhvervspsykologi
Niels Juels Gade 7, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Din Psykolog Online
Tulipanhaven 108, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erhvervspsykolog Line Revsbæk
Høegh-Guldbergs Gade 65, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 10. december 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog Signe Ferrer-Larsen
Præsteager 29, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erhvervspsykolog Søren Schøler
Stenpassagen 3, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykologisk Rådgivning/Karen Marie Diedrichsen
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erik Traun Psykologpraksis
Silkeborgvej 268, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 22. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FAKTOR psykologi
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FAMILIEPSYKOLOGERNE ApS
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte: 4
Startdato: 14. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flyvepsykologisk Center
Vestergade 48, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederikke Pedersen - Psykolog & Træner
Edouard Suensons Gade 4, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gerontopsykolog Maja OConnor
Nørre Allé 37, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Gkj Produktion/Psykoterapeut v/Susanne Krause-Jensen
Teglværksgade 12, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HeartCore Psykoterapi ApS
H.C. Ørsteds Vej 29, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hegestand - Psykologisk rådgivning og udvikling
Kystvejen 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
INGE KØSTER-PSYKOLOGISK PRAKSIS
Risdalsvej 63, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Integreret Dynamisk Psykoterapeut V/Lene Jensen
Vosnæsvej 26, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUKI Erhvervspsykologi
Skelagervej 351, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kamilla Voss Psykoterapi og Selvudvikling
Tousvej 14, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karin Bjørn, Psykoterapeut, stressbehandler og coach
Stadion Allé 22, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 28. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karlo Mørch - Psykologisk konsultation
Esther Aggebos Gade 50, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 05. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kirsten Heide Psykoterapi
Marselis Boulevard 127, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 09. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Klinisk Psykolog Barbara Affertsholt-Allen
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Knygberg psykoterapi & musikterapi
Gerlachsgade 14, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KOGNITIV UDVIKLING VED PSYKOLOG MONICA TRÆRUP ApS
Ryesgade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 03. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konsulentfirma for organisationsudvikling og psykologiske pædagogiske forandringsprocesser I/S
Frederiks Allé 117, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Interessentskab
KP Psykologisk Konsultation v/Karleen Rae Paquette
Lisbjergbakken 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LE PSYKOLOGPRAKSIS
Molsgade 8, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 16. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ljungholm Erhvervspsykologi v/Lasse Nørgaard Ljungholm
Paludan-Müllers Vej 103, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
mbj-psykologpraksis v/M. B. Jensen
Ormslevvej 231, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
mellemrummet - psykoterapi v/Christian Højlund
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michael Schade Psykoterapeut
Helgenæsgade 6, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mind Studio v/Psykolog Sara Mygind
P.O. Pedersens Vej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Musikterapi og Psykoterapi v/Maiken Bjerg
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 13. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neesgaard - Sportspsykologisk Konsulent
Frederiks Allé 141, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 24. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NEUROPSYKOLOGISK KLINIK ApS
Kystvejen 55, 8000 Aarhus C
Ansatte: 5
Startdato: 04. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Neuropsykologisk Praksis Aarhus og København I/S
Gammel Munkegade 6, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Interessentskab
Open Mind Psykoterapi
Mejlgade 28, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PAL - center for Psykoterapi, Arbejde og Læring
Tingvej 6, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Privatpraktiserende Psykolog Anne Sofie Bjerre
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykiater Lisa Bromer
Kirkedammen 17, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marlene Astrup
Nørreport 26, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 18. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anders Schakow
Byhøjtoften 25, 8380 Trige
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anette Rasmussen
Mejlgade 44, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Anita Bergmann
Odensegade 23, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ann Bygballe
Skovvejen 46, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Friis
Elevvej 5, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Sørensen Rask
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Wejdemann
Østergade 33, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Engholm Hedegaard
Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Leth ApS
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Anne Rais Toft
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Scharling Rasmussen
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Stærk
Høegh-Guldbergs Gade 47, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Stærk Dickenson
Rugbjergvej 20, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Toft Pedersen
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne-Christine Starbæk
Vestergade 48, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Asger Neumann
Vestergade 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Axelle Armand-Wolff
Majsvænget 98, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 12. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Berit Mus Christensen
Åboulevarden 39, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 14. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Betina Bak-Riemer
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Birgit Alsinger
Kirkeager 3, 8330 Beder
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjarne Bunde
Edouard Suensons Gade 4, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bjørk Emily
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bo Sanden
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bo Skytte Kaa
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 22. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bodil Kappelgaard
Helga Pedersens Gade 97, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 20. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Bodil Martine Østergaard
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Britt Møller
Trøjborgvej 10, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 04. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Britta Danø
Immervad 1, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Dyrvig Tatt
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Goul
Hans Schourups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Lahn Pihlkjær
Råhøjtoften 11, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 26. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG CAND.PÆD.PSYCH. ANETTE SKRIVER
Klostergade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Carina Bisgaard
Studsgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caroline Due Møller
Tietgens Plads 14, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Caroline Woie
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Brincher
Lundbyesgade 19, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilie Frost
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Cecilie Moselund Wiede
Ryesgade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Charlotte Norby
M.P. Bruuns Gade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Charlotte Søndergaard
Lone Kellermanns Gade 14, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christian Pasgaard
Sønder Allé 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Ditlevsen
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Friis
Rosensgade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Schacht-Magnussen
Hans Broges Gade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christoffer Munk
Rosensgade 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Clinic
Graven 14, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG CONNIE FUGLSANG ApS
Skt. Pauls Gade 40, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 05. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Daniela Dahl
Grønnegade 77, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 07. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Egelund
Thunøgade 60, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 07. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Lou Gantriis
Gudhjemsvej 5, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ditte Sønderskov
Søndergade 76, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorte Gram
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorte Hansen
Valdemarsgade 54, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorthe Amby
Mejlgade 44, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorthe Kelstrup
Beder Landevej 26, 8330 Beder
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorthe Raff
Ryesgade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 07. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Edna Esager
Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Else Kristensen Brunbjerg
Skelagervej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emil Rask
Præstehaven 11, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 08. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emily de Miranda
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Erik Mønsted Pedersen
Langelandsgade 54, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 07. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eva von Seelen
Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Flemming pommer
Lyøgade 11, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gitte Hovgaard
Tordenskjoldsgade 66, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Greta Lassen Lund
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Gritt Graugaard Bonde
Østrevej 32, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gruppen v. Hanne Nielsen
Park Allé 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Gry Brønholt
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Sloth
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Heidi Agerkvist
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Heidi Christensen
Højvangsvej 33, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Heidi Halkjær Jensen
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Heidi Hvidberg-Hansen
Mariane Thomsens Gade 4, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Heine Lund Pedersen
Toftagervej 3, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Abel
Vesterport 8, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Helle Windfeld
Christian X's Vej 56, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henriette Elkjær ApS
Amaliegade 23, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 03. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Henriette Junker
Holbergsgade 25, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Holm-Møller
Bøgevej 5, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog i Århus C
Bymosevej 47, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 16. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Iben Dalbach
St. Blichers Vej 27, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ina Christensen Volder
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ina M. R. Pedersen
Stavangergade 3, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ina Skyt ApS
Jeppe Aakjærs Vej 2, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Inge Vesterdal
Banegårdspladsen 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ingelise
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ingelise Lauritsen
Ole Rømers Gade 42, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 09. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ingrid Barisic
Fjældevænget 80, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jakob Skytt
Nørreport 26, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jane Bager
Byagervej 133, 8330 Beder
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Janne Hertz
Bjarkesvej 5, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jannie Mikkelsen
Banegårdsgade 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 02. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jeanette Louring
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 21. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jeppe Budde ApS
Hveensgade 1, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 24. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Jette Barslev
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Joachim Meier
Præstehaven 36, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Johanne Dahl-Hansen
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jon Glud Kloster
Rødkløvervej 12, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jonas Friedrichsen
Marconivej 2, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jonathan Smed Iversen
Mariane Thomsens Gade 4, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Juhl
Park Allé 7, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kamilla Østergård Kjær
Elmehøjen 132, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 11. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karen Elholm Bergmann
Banegårdspladsen 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 05. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karen Korsbæk Madsen
Søren Frichs Vej 68, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karen Vejs Willert
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karin Nørgaard Essenbæk
Grenåvej 664, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kasper Haun
Ole Rømers Gade 42, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kasper Høgh
Sønder Allé 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Bülow
Vestre Ringgade 176, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Moryl
Godthåbsgade 4, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kathrine Ratkovic
Kasted Byvej 17, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Katja Christensen
Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Hesseldal
J.L. Heibergs Vej 54, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Katrine Moestrup
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Klaus Bertel
M.P. Bruuns Gade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristina Mølgaard
M.P. Bruuns Gade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristine A. Graugaard
Mejlgade 46, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Laura Kristensen
Fredensgade 36, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 20. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Leif Grundahl
Banegårdspladsen 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Gundersen
Præstehaven 36, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 11. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Hundal Sandholm
Ladefogedvej 29, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Nannerup Kristensen
Fredensgade 36, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lilia Medvedeva
Agernvej 5, 8330 Beder
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Linda Larsen
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Line Neustrup
Mejlgade 44, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Nør Dansted
Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 27. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Pihlmann
Julius Bechgaards Vej 7, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Line Vinther
Oslogade 5, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisanne Petersen
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbeth Grønborg
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lisbeth Laursen
Chr. Wærums Gade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Johannesen
Ryesgade 28, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Lauritzen
Tronkærgårdsvej 324, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lotte Bilberg
Ny Munkegade 68, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 30. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Lotte Munkholm Højfeldt
Præstehaven 20, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Louise Aaby
Mejlgade 28, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Due
Læssøesgade 77, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Louise Lyngsøe
Amaliegade 14, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Louise Nelby
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Luise Bæk Bomme ApS
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 22. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Majken Sonne
Sønder Allé 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 03. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Majken Vange
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Adamsen
Fredensgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Djurhuus
Langenæs Allé 59, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Westergaard
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne B. Christiansen
Agernvej 35, 8330 Beder
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marianne Køhler Skov
Vestergade 56, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Bek
Skt. Pauls Kirkeplads 4, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Marie Bøge
Skelagervej 7, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Elbinger Gramstrup
Frederiks Allé 112, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Jose Nico
Mindevej 2, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Marie Kirk
Søndre Ringgade 2, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Vinther Magnussen
Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marin Belt
Herluf Trolles Gade 24, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mark Pedersen
Dagmar Petersens Gade 80, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 13. maj 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Martin Frydenholm
Park Allé 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 26. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathias Nagbøl
Ordrupvej 18, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathilde Lindgaard
Ingerslevs Boulevard 20, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Melanie Werner Mud
Carsten Hauchs Vej 4, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Merete Tønnesvang
Fredensgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Ærø
Rosensgade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Amalie Franck
Rosensgade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 20. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Finnedal
Degnebakken 43, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Holme
Fredensgade 34, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Westh
Klostergade 60, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 16. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Worm ApS
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Michael Lauridsen
Søndervangen 39, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Michael Overvad
Nørreport 26, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mie Wiklund
Mejlgade 46, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 03. august 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Miriam Lindholm Pedersen
Mandalsvej 18, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 17. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mirna Bagdoian
Holmstruphøjvej 92, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mølsted Bach
Østergade 33, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Morten Aarsleff
Park Allé 15, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 11. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Morten Braad
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nadia Eg Clausen
Rønnevænget 17, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nadia Lassen
Ønsbækvej 12, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nap Dangthongcharoen
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nichlas Nyby
Vestre Ringgade 216, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Thysk
Park Allé 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ole Aagaard Ole Aagaard Olsen
Kastanievej 24, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 13. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ole Karkov
Mariane Thomsens Gade 30, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Partner v/Lene Nielsen
Fredensgade 26, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Pernille R. Petersen
Studsgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Petruska Jervidal
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Philippa Lund
Vestre Ringgade 216, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis Baden
Evald Krogs Gade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rasmus Ahrens
Åboulevarden 39, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 08. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rasmus Bendixen
Silkeborgvej 359, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 21. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Regitze Berg
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rie Strange
Badstuegade 5, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 09. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Bøye
Bygvangen 16, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 25. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Grøhn
Skt. Anna Gade 45, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Sophie Bak
Ole Rømers Gade 42, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rikke Vester Roursgaard
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Roksanda Sørensen
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 21. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sanne Schou
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sara B. Baungaard
Park Allé 15, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sara Zerlang
Lyøgade 5, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sidse Klingenberg Madsen
Lofoten 4, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 22. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Groth Renvillard
Oddervej 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Signe Haltou Kristensen
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sille Rasmussen
Lundingsgade 17, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 30. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sine Ahnfeldt Kjeldsen
Mylius Erichsens Vej 12, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 26. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sonja Nymand
Østrevej 32, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sophie Buch
Mejlgade 46, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stig Winther Petersen - Rådgivningen Janus - Flygtningepsykologerne
Vestergade 56, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Stine Sulen
Vibeengen 9, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 08. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Bengtson
Lollandsgade 47, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Kirk Jensen
Møllevangs Allé 197, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Susanne Master
Poul Martin Møllers Vej 63, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tanja Gjerlev Andersen
Morten Børups Gade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tea Frigaard
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 03. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tenna Ida Udesen
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Krog
Møllestien 52, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Lundgreen Sørensen
Skelagervej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Porse
Park Allé 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Rosgaard
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Stokkebo
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tine Busk
Langelandsgade 112, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tinna Kjær Pallesen
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 07. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Trine Reippuert
Skejbytoften 42, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tue Spangsberg Gejl
Fredensgade 36, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ulla Høybye
Grønnegade 77, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/ Bettina Damsgaard
Helgesgade 16, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 15. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Natascha Blak Fyrst Christensen
Fruenseje 2, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog v/Troels Therkelsen
Vestervang 39, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 30. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vibecke Olsen
Søndergade 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 09. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vibeke Bie
Rosensgade 38, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vicki Enrum
Fredensgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Victor Aagaard Jacobsen v/Aagaard Psykologklinik
Martsvej 21, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Vivi Thomsen
Rosensgade 38, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Yrsa Østergaard
M.P. Bruuns Gade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog, Alice Klinge
Norsmindevej 90, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog, Lea Halsboe-Vogler
Herredsvej 44, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologbogen / Psykolog Jette Løkke Bødker
Søskrænten 29, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologcentrum v/Lis Jønsson
Åboulevarden 39, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne Banegårdspladsen Ulla Bech
Banegårdspladsen 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne fra Borggade I/S
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 1983,
Virksomhedsform: Interessentskab
PSYKOLOGERNE I CENTRUM /KAREN PETERSEN
Peter Fabers Vej 37, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne i Centrum Inger Kristiansen
Peter Fabers Vej 37, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 10. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne i Studsgade v. F.Pohl
Studsgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologerne i Studsgade v/Lennie Schultz
Studsgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologernelykke.dk
Engskovgård 40, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologgruppen Sundhedshuset v. Helle Frelle-Petersen
Park Allé 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 2
Startdato: 18. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologgruppen V/Susanne Affersholt-Allen
Ryesgade 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhelle
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologhjælpen
Fredensgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 14
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Aarhus /Peter Hjerild
Frederiks Allé 112, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Perspektiv ApS
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologhuset Sdr. Palæ
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 1
Startdato: 20. november 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset ved Åen
Jønhøjvej 14, 8230 åbyhøj
Ansatte: 3
Startdato: 28. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologhuset Welle
Willemoesgade 49, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologi.gl
Kløvervangen 26, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologipraxis v/Karen Hedvig Duelund
Skelagervej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykologipsykiatri
Store Torv 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Connie Daugaard Christensen
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Lars Søndergaard
Skelagervej 7, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PSYKOLOGISK KLINIK V/SOLVEJ SANGILD
Eskimovej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK KLINIK/ MERETHE NEBSBJERG
Søndergade 76, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsulent, Aarhus
Østboulevarden 3, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 25. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk og Sexologisk Klinik ApS
Skejbytoften 73, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 14. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologisk Praksis
Skelagervej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologisk Praksis
Marienlunds Allé 9, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Praksis ved Christina Hørning
Fredensgade 36, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning v/Cand Psych Ingrid Christiansen
Studsgade 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGISK RÅDGIVNING V/MORTEN SØ
Eugen Warmings Vej 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning/Lars Dalsjø
Søndergade 8, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 12. december 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik
Søren Frichs Vej 38, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik Kristine Ravn
Spanien 1, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PsykologKlinik v/Bjarne Thannel
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik ved Annemette Lind
Lars Kruses Gade 8, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. november 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologklinikken Aarhus
Skelagervej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologkonsulent
Tjørnebakken 11, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologkonsultation
Gartnerparken 83, 8380 Trige
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Bavngaard
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 24. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Haugsted og Fromm
Skt. Pauls Kirkeplads 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologpraksis I Susanne Boel
Otte Ruds Gade 53, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis Ketty Bach
Esther Aggebos Gade 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis Lisbeth Thuesen
Ryhaven 20, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Margit Holmgaard
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis Randi Allermann Mortensen
Henrik Hertz Vej 55, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Anne H. Kjær
Rødkløvervej 12, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 29. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Annette Mols Jons høj
Sjællandsgade 115, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Charlotte Midtgaard
Klostergade 60, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Else Charlotte Brunvand
Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Halil Öztoprak
Serinetoften 6, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 13. august 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis v/Henrik Holm
Vesterport 8, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis v/Lene Larsen Kirkegaard
Åboulevarden 39, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 06. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis-Aarhus
Høegh-Guldbergs Gade 117, 8000 Aarhus C
Ansatte: 6
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis, v/Jytte Skau
Vestervang 6, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGSELSKABET CHRISTINA SCHLANDER ApS
Møllestien 52, 8000 Aarhus C
Ansatte: 3
Startdato: 28. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologselskabet Fromm ApS
Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PSYKOLOGSELSKABET PETER STORGAARD ApS
Segaltvej 401, 8541 Skødstrup
Ansatte: 3
Startdato: 29. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologvirke ApS
Store Torv 9, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 31. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykoterapeut Anders Johnbeck
Tinghøjvej 112, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Andreas Ibsen
Jordbrovej 7, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Ene Jensen
Skejbytoften 63, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Kathrine Krøijer
Badstuegade 7, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Lars Bjørn-Hansen
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Lise Bang Skriver
Fredensborgparken 6, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOTERAPEUT MALGORZATA DROBNIK
Skejbyparken 40, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 26. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Susanne Storm
Agernvej 57, 8330 Beder
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut v/Mette Sharma
Elkjærvej 38, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Vibeke Johnbeck
Tinghøjvej 112, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Vivian Sjóstein
Mejlgade 95, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeutisk Klinik
H.C. Andersens Vej 49, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi og Musikterapi v/Bente Laurberg Knudsen
Vestre Ringgade 80, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Anja Friis
Tordenskjoldsgade 85, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi v/Charlotte Mikkelsen
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi, Århus C
Ryesgade 29, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ROBUST psykologhjælp
Åbogade 36, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rønn Erhvervspsykologi v/Mette Røn Sørensen
Søndergade 38, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Salamon - Psykologisk Praksis
Harald Jensens Plads 1, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sexolog, psykoterapeut
Risvang Allé 47, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skejby Psykologpraksis v/Jens Hardy Sørensen
Skelagervej 7, 8200 Aarhus N
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Lottesophia Gordon Drejer
Råhøjvej 7, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Specular Psyk. Efteruddannelse I/S
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 1992,
Virksomhedsform: Interessentskab
Specular psykolog og konsulenthus v/Bente Torp
Trøjborgvej 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 08. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sport og Psyke v/Alexander Lykou
Carl Blochs Gade 9, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sportspsykolog Tine Randrup
Skt. Nicolaus Gade 3, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Statsaut Psykolog Anders Røge
Marselis Boulevard 37, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tadebæks psykologpraksis v/Helle Tadebæk Hansen
Vester Allé 20, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Teknopsykolog
Sønder Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Ungdomspsykologisk Praksis v/ Helle Munk-Petersen
Østrevej 32, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vejledning og Spirituel Psykoterapi v/Trine Elefsen Kudsk
Elmosevej 29, 8330 Beder
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps