Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Stenstrup her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Stenstrup lige her.

Bor du i Stenstrup og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Stenstrup. Kender du ikke nogen psykolog i Stenstrup, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Stenstrup, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Stenstrup?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Stenstrup. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Stenstrup eller Svendborg kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Stenstrup

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Stenstrup?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Stenstrup? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Stenstrup?

Ventetiden på en psykolog i Stenstrup eller Svendborg kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Stenstrup

Det er praktisk at vælge en psykolog i Stenstrup, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Stenstrup. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Stenstrup, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Stenstrup og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Stenstrup og Svendborg kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Stenstrup eller Svendborg kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 61 psykologer i Stenstrup. Find en psykolog eller behandler i Stenstrup og omegn herunder. I hele Svendborg kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
am-psykoterapi
Solvænget 3, 5883 Oure
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Amalie Hesteng, Svendborgpsykologen
Badstuen 28, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Anna Sejer Nielsen psykolog
Overgade 10, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børne- og Familiepsykolog Natascha Riva
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Center for Mindfulness/ Psykologisk klinik v/Silke Andrea Rowlin
Flagspættevej 7, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykolog Hanne Blomstrøm
Skytten 10, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familiekonsulent og psykoterapeut Charlotte West
Sanddalsvej 24, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holistisk Psykolog
Vestergade 33, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
InVivo Psykologisk Praksis
Høje Bøge Vej 16, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kitt Tvile Psykoterapi
Vemmenæsvej 14, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kognitiv Psykolog Klinik v/Anna Kjeldgaard
Maegårdsvænget 5, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARTHEDAL PSYKOTERAPI & SUPERVISION
Møllergade 24, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mind Ways v/ Autoriseret Psykolog Pernille Jervelund Hansen
Korsgade 3, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 10. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Organisationspsykolog H. Kuhlmann
Enebærvænget 3, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. februar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Paradisets Psykologiske Rådgivning
Bjernemark Byvej 2, 5700 Svendborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Albert Diekmann
Skovsbostrand 4, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anders Holmgaard
Vindeby Tværvej 21, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christina Halberg
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2012,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Ditte Ravnø Jakobsen
Møllergade 24, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 27. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorte Vind
Sankt Nicolai Gade 2, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eva Kock Sørensen
Svendborgvej 99, 5762 Vester SKERninge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Heike Malmros
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 21. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Henriette Rønhof Sloth
Klosterstræde 2, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jon Bay Grundsøe
Langemarken 31, 5762 Vester SKERninge
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karen Lise Gaardsvig
Fruerstuevej 28, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 02. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karoline Faurby
Sonnesvej 28, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kim Lundqvist
Fruerstuevej 74, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Lisbeth Lykke Lindhardt
Vesterrøn 14, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liselotte Holm
Rønne Alle 20, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Mette Skovgaard Feldskov
Møllergade 24, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Mørk
Møllergade 24, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 17. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nina Beck Hansen
Elinevej 8, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Palle Giversen
Longvej 33, 5762 Vester SKERninge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Peter Bech Pedersen
Søbakkerne 42, 5762 Vester SKERninge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 08. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Kristensen
Hulgade 9, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tove Humaidan
Bergmannsvænget 18, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologhuset Svendborg
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v. cand.psych.aut. Rikke Lehmkuhl Hellerstedt
Sankt Nicolai Gade 11, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PSYKOLOGISK KLINIK V/EVA MARTENSEN-LARSEN
Åbyskovvej 24, 5881 Skårup FYN
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation og behandling v/Martin Dahl
Stenten 6, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik v/Karen Kyndrup
Bellevuevej 20, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinikken ACTMindful
Møllergade 24, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut - Rikke Vesterled
Kystvej 6, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Anne Sofie Schou Funch
Bratenvej 42, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Mette Askholm
Skattergade 10, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 21. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOTERAPEUT METTE FENGER ApS
Niels Juels Vej 18, 5700 Svendborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykoterapeut MPF Kirsten Birk Lauridsen
Vestervej 1, 5762 Vester SKERninge
Ansatte:
Startdato: 11. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Tina Maabo
Willemoesvej 16, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut v. Helle B. Pedersen
Rebslagervej 16, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykoterapeut v/Susanne Ploug
Rantzausmindevej 203, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 1996,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut/Tove Schultz
Skovsbostrand 2, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/ Mikkel von Buchwald
Poppelvænget 18, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Bjørn Verner Jensen
Ragnhildsvej 7, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 02. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Lilli Hangaard
Skovvej 9, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi ved Sisse Levol
Skattergade 30, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svendborg Psykologklinik ved Sarah Brandt
Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 14. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svendborgs Psykologpraksis - Psykolog Bo Hansen
Sankt Nicolai Gade 2, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 09. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sydfyns Psykologklinik ved Jakob Ravn
Klosterstræde 2, 5700 Svendborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sydfyns-psykologen v/Dorthe Schneider
Vædderen 104, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Voksenliv v/Annika Engstrøm Psykoterapeut MPF
Vædderen 79, 5700 Svendborg
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps