Resultat af psykolog forløb

Find den rette psykolog i Bellinge her

Uanset om du ved hvad du har brug for eller ej, så få hjælp til dit mentale helbred. Find en psykoterapeut eller psykolog i Bellinge lige her.

Bor du i Bellinge og har du brug for psykologhjælp, så kan det være både praktisk og trygt at vælge en psykolog i Bellinge. Kender du ikke nogen psykolog i Bellinge, kan du med fordel bruge en online tjeneste, der kan matche dig med en psykolog i netop dit nabolag.

Det er nemt og hurtigt. Du skal blot svare på nogle enkle spørgsmål om dig selv, hvor du bor, hvor langt du er villig til at køre osv. Så bliver du matchet med psykologer i nærheden af dig, din arbejdsplads eller uddannelsessted – helt som du selv ønsker.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Taknemmelig kvinde hos psykolog

Det er okay at bede om hjælp

Der er ingen grund til at gå rundt og have det dårligt mentalt. Uanset om du lider af angst, er deprimeret, har stress eller har andre udfordringer, så vil en psykolog altid tage dig seriøst. Ingen problemer er for små. Har du brug for hjælp, så er det blot at bede om det.

Tidligere kunne det godt være lidt af et tabu at gå til psykolog, men det er det ikke mere. Så du kan trygt finde dig en psykolog i Bellinge, uden at nogen ser skævt til dig af den grund. I øvrigt har psykologen tavshedspligt – medmindre visse forhold kræver, at psykologen bryder sin tavshedspligt.

Så du behøver ikke være bange for at hele byen kender til alle dine hemmeligheder, selvom du vælger en lokal psykolog. Og du – ene og alene – bestemmer jo, hvor meget du selv vil dele med andre – også selvom de spørger, hvad du taler med din psykolog om. Det er en privat sag.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Bellinge?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at gå til psykolog i Bellinge. Priserne kan variere fra psykolog til psykolog ligesom inden for alle andre fag. Men fra under 800 kr. til 1.200 og derover.

Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, giver de et tilskud på omkring 200-300 kr. pr. konsultation.

Har du en henvisning fra en praktiserende læge, kan en konsultation koste mellem 0-500 kr.

Nogle psykologer tilbyder også at komme hjem til dig – hvis du f.eks. har svært ved at komme ud af huset af psykiske eller fysiske årsager. Her har psykologen dog ret til at kræve et afstandstillæg samt kørselsgodtgørelse, hvilket selvsagt fordyrer behandlingen.

Endelig kan du også vælge online terapi. Det foregår så via din smartphone, tablet eller computer. Så kan du sidde trygt og sikkert i dit eget hjem og tale med psykologen.

Uanset om du vælger at modtage psykologhjælp i klinikken hos en psykolog i Bellinge eller Odense kommune, at modtage psykologhjælp online eller hjemme, så kan en online tjeneste hjælp dig med at finde en psykolog.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Miniguide: Sådan finder du en psykolog i Bellinge

Det er svært at dele sine inderste tanker og følelser med et andet menneske – især når det er en fremmed, som en psykolog jo i de fleste tilfælde vil være.

Derfor er det vigtigt at finde en psykolog, der matcher din personlighed og dine behov. Og her er der nogle forskellige faktorer, du med fordel kan tage op til overvejelse, før du vælger psykolog, og som kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken psykolog der bedst kan hjælp dig.

  • Dine specifikke behov
  • Kompetencer og specialer
  • Ventetid på at komme til
  • Tilskud og autorisation
Find den rette psykologhjælp for dig her

Behovsafklaring

Det er vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du – eller evt. den pårørende, du søger psykologhjælp til – har brug for hjælp til. Når du selv er klar over det, er det nemmere at få fortalt psykologen, hvad det er du forventer af vedkommende.

Du kan evt. skrive et par tanker ned på forhånd, som du gerne vil drøfte med psykologen. Men kun hvis du har lyst til det. Har du ikke lyst, så lad være. Samtalen skal nok komme i gang alligevel.

Er du i tvivl om noget inden første session, kan du spørge psykologen, når du bestiller din første tid. Det kan f.eks. være, om du må tage en god ven eller forælder med, hvis du er meget nervøs og mener, det kan være en hjælp for dig. Det giver de fleste psykologer tilladelse til. Men det er god stil at spørge først, så psykologen også er forberedt.

I nogle tilfælde kan det være en fordel først at have talt med din læge om dine – eller din pårørendes – udfordringer. Og så kan lægen måske lave en henvisning. Hvilket vil gøre behandlingen billigere, fordi det offentlige giver tilskud, hvis der foreligger en anvisning, inden behandlingen påbegyndes.

Kompetencer og specialer

Psykologer har en 5-årig uddannelse. Derudover kan psykologerne specialiserer sig inden for helt specifikke områder – f.eks. børnepsykologi, psykotraumatologi, pædagogisk psykologi og flere andre.

Har du en speciel udfordring, vil en psykolog, som er specialist på området oftest være at foretrække.

Ventetid

Det kan være svært at gå og vente, når du har det skidt. Men desværre er der næsten altid ventetid, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Dog er der forskel på, hvor længe du behøver at vente, afhængig af hvem der betaler – eller giver tilskud.

Betaler du selv for det hele, så er der ca. 1 uges ventetid. Får du tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, så er der ca. 3 ugers ventetid. Skal du have betaling eller tilskud fra det offentlige, kan der gå 16-42 uger, før du kan få en tid.

Tilskud og autorisation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle psykologer, der kan tilbyde psykologhjælp med tilskudsordninger.

Har du en henvisning fra din læge og dermed ret til tilskud eller betaling af psykologens honorar, skal du vælge en psykolog med et såkaldt ydernummer. Det er et nummer, der tildeles af det offentlige til psykologer, der har taget autorisationsuddannelsen.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Du må gerne fortryde

Det er ikke altid, at kemien er der. Og den er vigtig, for at du føler dig godt tilpas og får mest muligt ud af din behandling. Får du valgt en psykolog, du ikke føler dig tryg ved, så find en anden. Det er ikke sådan, at bordet fanger.

Er du utilfreds med eller utilpas ved den psykolog, du har valgt, så har du fuld frihed til at vælge en anden. Du betaler pr. session, så der er ingen krav. Og en psykolog, du føler dig utilpas ved, vil få meget svært ved at hjælpe dig med dine udfordringer. Derfor har psykologen heller ingen interesse i at holde på dig, hvis du ikke er tilfreds med vedkommende.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Få hjælp til at vælge

Som du kan se, er det lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Men når du bruger en online tjeneste, bliver du stillet en række spørgsmål om, hvilken form for terapi du søger – individuel, unge-, parterapi osv. Og om hvad dine udfordringer er – ADHD, depression, tab af en nærtstående, afhængighed eller andre problemstillinger.

Du får også spørgsmål om, din personlighed, og om du har nogle krav til psykologen – køn, alder, etnicitet osv.

Endelig får du også spørgsmål om, hvorvidt du får tilskud, eller du selv skal betale – og i sidstnævnte tilfælde, hvor meget du har råd til.

Nogle af spørgsmålene kan springes over, mens andre skal besvares, før du kan gå videre.

Når du har oplyst dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, får du med det samme de psykologer, der matcher dine kriterier.

Find den rette psykologhjælp for dig her

FAQ om psykologhjælp

Hvad koster en psykolog i Bellinge?

Hvor meget koster det at gå til psykolog i Bellinge? Det er jo altid rart at vide, inden du kontakter en. Du betaler pr. session, og det koster typisk mellem 800-1.200 kr. Dog kan det være billigere, hvis du har en henvisning fra din læge, eller du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”.

Hvad gør en psykolog?

En psykolog hjælper dig med dit problem igennem samtaler. Det er altså et samarbejde mellem dig og psykologen. På den måde kan du få større selvindsigt og få nogle redskaber til at arbejde med dit problem, så det mindskes eller forsvinder helt, og du får det bedre mentalt.

Hvornår skal jeg gå til psykolog?

Har du det psykisk dårligt? Er du f.eks. tit trist og deprimeret – måske endda dagligt – så det griber ind i din hverdag, måske er du meget sygemeldt pga. det, du har bare lyst til at sove hele tiden, eller du kan ikke tage dig sammen til noget som helst? Så kan psykologhjælp være til stor gavn.

Hvor lang ventetid er der på en psykolog i Bellinge?

Ventetiden på en psykolog i Bellinge eller Odense kommune varierer. Den varierer bl.a. afhængig af, om du selv opsøger en psykolog, om du er henvist, eller om du er med i Sygeforsikring ”danmark”. Ventetiden er længst, hvis du er henvist. Her kan ventetiden være helt op til 42 uger.

Derfor skal du vælge en psykolog i Bellinge

Det er praktisk at vælge en psykolog i Bellinge, hvis du bor, arbejder eller uddanner dig i Bellinge. Så skal du nemlig ikke bruge oceaner af tid på at komme til din psykolog.

Derudover er det jo også mere budgetvenligt, fordi du ikke skal bruge penge på brændstof eller offentlig transport.

Det kan også virke mere trygt at benytte en psykolog i Bellinge, fordi vedkommende kender området og I kan smalltalke om ting, der foregår i lokalsamfundet. En åben samtale kan være et godt startskud til at komme i gang med at tale om de lidt sværere emner.

Så få hjælp online til at finde en psykolog i Bellinge og omegn, eller find selv en herunder.

Find den rette psykologhjælp for dig her

Oversigt over psykologer i Bellinge og Odense kommune

Ønsker du selv at finde en psykolog i Bellinge eller Odense kommune, der kan hjælpe dig videre med dine aktuelle udfordringer, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 184 psykologer i Bellinge. Find en psykolog eller behandler i Bellinge og omegn herunder. I hele Odense kommunefindes der flere psykologer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig psykolog.
ads-psykologisk rådgivning
Fruens Bøge Allé 31, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Aida Mansoor - Psykoterapeut MPF & LifeCoach
Vilhelm Kyhns Vej 8, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ALECA Psykologerne ApS
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aut. psykolog Morgan Kezia
Benediktsgade 26, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aut.psykolog Samira Lutvica
Næsbygårdsvej 9, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cecilie Barløse Erhvervspsykologisk Rådgivning ApS
Helgavej 26, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 27. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Psykologisk Support
Blommegrenen 279, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dialogos psykoterapi v/Christopher Schaffalitzky
Møllevej 1, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dit rum v/psykoterapeut Lene Sliwa
Vestergade 39, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dorte Engelund, psykolog
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 16. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elenor Psykologs Circle Ceremoni
Hunderupvej 89, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Erhvervspsykologen v/Janne Christensen
Sverigesgade 5, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Erhvervspsykologi & Innovation v/ Gurli Mortensen
Violvænget 4, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fyns Psykologpraksis - Center for Samtaleterapi
Victoriagade 26, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gro Psykologpraksis I/S
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
HC Psykoterapi ApS
Egebæksvej 36, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 23. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Helle Pihl - Psykoterapeut m Alternativ Behandling
Thorsgade 64, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Irina M. Ailenei - Psykologcenter
Ravnholtvænget 3, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
julie Dégas - Psykolog - Centrum
Langelinie 29, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klinik for Psykoterapi og Parterapi v/Gitte Sander
Sdr. Boulevard 44, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 23. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KonPsyk
Ansgargade 21, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LA Psykolog
Dragebakken 28, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lene stresscoaching og psykoterapi
Vandværksvej 40, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lykke Birkeland - Psykolog
Benediktsgade 26, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mariann Krogh Psykolog-Fyn
Ådalsvej 231, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marianne Balslev psykoterapeut
Istedvænget 8, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 15. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michella Kejser - Klinik for Psykoterapi
Mageløs 12, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 21. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykolog (Center for Diagnostik og Behandling) v/J.K.Johansen
Søndermarken 29, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Neuropsykologisk Praksis v/Mette Stylsvig
Haugstedgårdsvej 5, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nybjerg Erhvervspsykologi
Tolderlundsvej 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 15. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odense Coaching og Psykologiske Samtaler
Odensevej 118, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ODENSE PSYKOLOGCENTER ApS
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Odense Psykologpraksis
Kongensgade 27, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odense Stress og smerteklinik, KropsPsyke/ Birgitte Bisted
Gormsgade 3, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OdensePsykolog / Jonna Knudsen
Benediktsgade 8, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odensepsykologen v/Kristjan Grimsson
Østerbæksvej 16, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Parterapi og Psykoterapi v/Tage Mellgren
Svendsgade 11, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 31. maj 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Praksis for psykoterapi
Vestergade 39, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PRESENTIA PSYKOLOGERNE ApS
Vestergade 44, 5000 Odense C
Ansatte: 5
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PS Psykologpraxis
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoanalytisk Praksis
Kongensgade 72, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Alison Henriksen
Vejrhanen 5, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Amal ApS
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 18. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Amanda Mathilde Lind
Jernbanegade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Anders G. Thorsen
Filosofgangen 25, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anita Paludan
Ugletoften 305, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anja Hansen
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 18. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ann-Mette Munch
Spurvevænget 10, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anna Line Søgaard
Snorresvej 21, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Cathrine Lefèvre
Hybenvej 9, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Anne Mette Ravnmark
Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 29. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Annecatrine Lynggaard
Benediktsgade 26, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Annemette Venborg
Carl Nielsens Kvarter 23, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Birgitte Thaisen Sørensen
Bakkeskråningen 63, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Britt Meyer Hansen
Vestergade 44, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Camilla Arboe
Benediktsgade 26, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 05. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Cecilia Nielsen
Vindegade 103, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 22. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Christa Kildemoes
H.P. Simonsens Allé 159, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Claudia Susanne Torstensen
Kragsbjergvej 27, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog David Lindekilde
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Didde Dynesen
Vestergade 44, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Donna T. Knigge
Kløvervænget 26, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Dorte Albæk
Victoriagade 16, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Edith Dahl
Tagtækkervej 8, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Elisabeth Hermansen
Pogestræde 20, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Emily Wittnebel
Albani Torv 5, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Esben Helby
Bredstedgade 6, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 22. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Eva Ager Hansen
Hjejlebakken 43, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Faten A. Abdulla
Klokkestøbervej 25, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Fie Hjorth Hansen
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Barlach
Lindeparken 6, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Hanne Lind
Allégade 76, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Iben bredberg Petersen
Olaf Ryes Gade 1, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Iben Indra Dons
Stakdelen 47, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida Djurhuus
P.M. Madsens Vej 2, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 20. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Ida Schwartz
Odinsgade 34, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Inge Skjold Buhrkall
Rødegårdsvej 145, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jakob Emiliussen
Mosegårdsvej 15, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. april 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Jeannette Lundbak Krog
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jeppe Schultz /v Jeppe Hagelsø Schultz
Langelinie 29, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jesper Pihl-Thingvad
Hans Appels Vej 14, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jesper Thybo
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Juli Juel
Fengersvej 23, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Jytte Juhl
Hjallesevej 68, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kaja Edith Aunstrup
Vindegade 115, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kamilla Turgeman
J.L. Heibergs Vej 15, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Karina Southorn
Baumgartensvej 46, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Kristine Wagner
Jagtvej 2, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lars Hugo Sørensen
Jernbanegade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lars Ravn
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lea Boye
Østermarksvej 47, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Alvira Brendebjerg
Allégade 33, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lene Hougaard Jensen
Hjallesevej 5, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PSYKOLOG LENE IVERSEN
Fisketorvet 4, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG LENE RIIGER JØRGENSEN
Allégade 76, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lise Lotte Rasmussen
Kongensgade 27, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 02. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liv Dahl Thuelund
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 24. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Liv Laurberg
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lone Juul Rasmussen
Glamsbjergvænget 8, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lone Lytken Nielsen
Buchwaldsgade 15, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lone Riber
Baumgartensvej 46, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Lone Westphal Eriksen ApS
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Maiken Nielsen
Vestergade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Majken Skjølstrup
Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 06. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malchow-Møller
Westermannsvej 2, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Malene Buhl Eriksen ApS
Søndergade 38, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 07. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Malene Due
Ådalsvej 209, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Malene Hinrichsen
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Maria Bergsoe Dimitrov
Filosofgangen 8, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 17. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie Melvang Rasmussen
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Marie-Louise Popp
Kronprinsensgade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mathilde Nørgaard
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Melissa Lundvig
Kastanievej 66, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 17. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mette Søndergaard Riber
Kongensgade 27, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mie Lange Lund
Nyvangsvej 23, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 18. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Mikkel Kjersgaard Rasmussen
H.C. Andersens Gade 20, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Natalie Johannsen
Saxovej 129, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Nikita Laursen
Gyldenløvesgade 12, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 08. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Per Nielsen
Vestergade 96, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 24. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis Annette Bach
Mindelundsvej 15, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Praksis Dorthe Hansen
Kongensgade 27, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Rosenberg
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sabrina M.
Langelinie 29, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sanne Louise Wind-Hansen
Jernbanegade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 04. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Sara Skovrup Gormsen
Vestergade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 07. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Søren Dalgaard
Jens Benzons Gade 38, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 1993,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykolog Stefan Guldager Boldemann
Rugårdsvej 10, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susanne Ohm
Lollandsgade 31, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 10. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Susie Løvenskjold
Victoriagade 26, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tamara Grønbech
Grønvænget 13, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 23. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Thea Braae Madsen
Filosofgangen 25, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina Gryesten v/Tina Gryesten
Pogestræde 20, 5000 Odense C
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tina la Cour
Kongensgade 27, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 14. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Tine Dirckinck-Holmfeld
Nellikevej 16, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 27. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
psykolog Tove L Jespersen
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOG TRINE CASPERSEN ApS
Vestergade 50, 5000 Odense C
Ansatte: 6
Startdato: 25. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykolog Trine Vestergaard
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykolog Zahra Rammahi
Heliosvænget 165, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 24. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologen ved Sundet
Lindeallé 27, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGENODENSE.DK ApS
Bjørnemosevej 160, 5260 Odense S
Ansatte: 2
Startdato: 02. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologerne Boye & Popp I/S
Kronprinsensgade 19, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 04. november 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologerne Kamma og Jesper Andersen
Pakhusgården 6, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Interessentskab
Psykologerne på Torvet ApS
Lindeallé 27, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologerne på Torvet v/Psykolog Patricia Hammershøj Binggeli
Lindeallé 27, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PSYKOLOGHUSET - MULIGHEDERNES HUS ApS
Benediktsgade 8, 5000 Odense C
Ansatte: 6
Startdato: 18. august 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykologhuset Østfyn v/Bente Høngsmark
Barmosevej 28, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologico - psykologklinik v. Mikael Larsen
Pakhusgården 10, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik V/Jutta Juul Andersen
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Klinik v/Karin G Rasmussen
Thujavej 43, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 14. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk klinik/ Annette Olsen
Jernbanegade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Konsultation og behandling/Per Wermuth
Niels Bohrs Allé 19, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Kreativ Praksis v/Benedicte Holm
Lindeallé 27, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 08. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk rådgivning
Hjortøvænget 10, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning Colette Markus
Overgade 14, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk Rådgivning og Terapi v/Kirsten Andersen
Prins Valdemars Vej 11, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologisk unders. v/Erik Trads
Lille Tornbjerg Vej 71, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologiske samtaler ved Line Gadegaard Hansen
Lupinvej 79, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologklinik ved Anne-Mette Rasmussen
Pakhusgården 10, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 19. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologkonsulenten
Risingsvej 132, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykologpraksis Odense v/Jens Henrik Thormann
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologpraksis,V/Stina Skov Christensen
Guldsmedevænget 200, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 21. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologsjakket v/ psykolog Gert Radoor
Klaregade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykologviden v/Camilla Bechsgaard
Lykkevænget 8, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Anette Mussmann
Vestergade 39, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Anja Lund
Jeppe Aakjærs Allé 24, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Annette Christensen
Vestergade 82, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Camilla Pedersen
Sdr. Boulevard 164, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapeut Charlotte Grønning
Lærkedals Allé 41, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Christine Sanchez
Fredensgade 39, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Julie Jensen
Kongensgade 71, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Mette Underlien
Neder-Holluf-Vej 28, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Sofus Markus
Alexandragade 4, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Stine Redin
Konvalvej 6, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Tina Andersen
Roesskovsvej 91, 5200 Odense V
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi - Tine Lykke
Havnegade 29, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi & Kommunikation Odense
Hannerupgårdsvej 31, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi Odense v/Jane Bykær-Jørgensen
Torvegade 1, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi Odense v/Laila Helene Lund
Nyborgvej 4, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/ Birgith Kjærgaard
Elleholmvej 65, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapi v/Mariane Krogsgaard
Hjulets Kvarter 182, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Psykoterapi ved Teresa Hildebrand
Vermehrensvej 13, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Specialpsykolog Milla Madsen
Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TIDENS PSYKOLOGER ApS
Vestergade 19, 5000 Odense C
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vores Psyke
Sadolinsgade 17, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 07. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Find psykologer i andre byer i Danmark

Ønsker du at finde en psykolog i andre byer i Danmark, så find en by i nærheden af hvor du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

Find den rette psykologhjælp for dig her
Copyright 2024 - Pilanto Aps